Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Άμεση κι επείγουσα ανάγκη για την ενίσχυση του αερολιμένα, του Γιώργου Καλλιακμάνη

Άμεση κι επείγουσα ανάγκη για την ενίσχυση του αερολιμένα, του Γιώργου Καλλιακμάνη

873
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η έξαρση της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα και την Ιταλία από τη Μεσόγειο,εχει λάβει το τελευταίο δίαστημα ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ενός δράματος που εξελίσσεται στα νησιά της πατρίδας μας και εχει μετατρέψει τα χωρικά μας ύδατα σε υγρό τάφο για εκατοντάδες αθώες  ψυχές.

Φυσικά διαπιστώνουμε  ότι η Ευρωπαική κοινότητα τηρεί σιγή ιχθύος,για ένα θέμα πάνω απ’όλα ανθρωπιστικό που δε μπορεί να λυθεί όμως ή να αντιμετωπιστεί χωρίς τη συμπαράσταση των εταίρων.

Οι χιλιάδες μετανάστες που τελικά καταφέρνουν να έρθουν στη χώρα μας είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα,που συμπίπτει χρονικά με τη καλοκαιρινή τουριστική περίοδο, να αναχωρήσουν για άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες κυρίως της Συνθήκης Σένγκεν, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα μέσω των αεροδρομίων της Χώρας μας και κυρίως του Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το αστυνομικό προσωπικό που είναι ήδη αποκαμωμένο από την αυξημένη επιβατική κίνηση που διατηρήθηκε ευτυχώς για το καλό της χώρας μας καθ όλη τη χειμερινή περίοδο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν επαρκεί αριθμητικά αλλά ούτε πλέον θα μπορεί να ανταπεξέλθει έτσι ώστε να διαχειριστεί όλο αυτό τον όγκο των μεταναστών αλλά και συνάμα να φανεί αντάξιο των προσδοκιών για την απρόσκοπτη διέλευση των τουριστών και την αποτροπή κακών εντυπώσεων σε μία πολύ δύσκολη στιγμή ορόσημο για τη χώρα μας.

Μόνη ελπίδα η άμεση ενίσχυση ειδικά του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών  (Ελευθέριος Βενιζέλος) με είκοσι (20) τουλάχιστον Αστυνομικούς, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν στον έλεγχο διαβατηρίων και θα αναλάβουν άμεσα καθήκοντα στην υπηρεσία που πρέπει ειδικά αυτό το καλοκαίρι να ανταπεξέλθει χωρίς επιπλοκές στην έκτακτη ανάγκη που βρίσκεται η χώρα μας.

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΥΝ/Α
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΟΑΣΥ

απο bloko.g