Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

910
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μεγάλη επιτυχια πραγματοποιήθηκε την 31/3/2015 στο αμφιθέατρο του ΑΜΕΘ ημερίδα με θέμα τις μισθολογικές-συνταξιοδοτικές εξελίξεις στο Αστυνομικό προσωπικό με κεντρικό ομιλητή τον ανθυπαστυνόμο ΠΑΝΤΑΖΗ Βασίλειο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ως εκπρόσωπος της ΓΑΔΘ ο αστυνομικός διευθυντής κος ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ καθώς και διοικητής της ΔΑΕΘ αστυνομικός διευθυντής κος ΒΑΚΡΙΝΟΣ.

Επιπλέον μας τίμησε ο πρόεδρος της ένωσης Αθηνών -αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ-επικεφαλής του ΕΚΑ κος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος καθώς και ο αντιπρόεδρος της ένωσης Αθηνών κος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος.

Πραγματικά η μεγάλη προσέλευση του κόσμου σε συνδυασμό με το πλήθως των ερωτήσεων που δέχτηκε  ο κεντρικός ομιλητής δείχνει το ενδιαφέρον των συναδέλφων ,οι οποίοι πραγματικά διψάνε για αξιόπιστη ενημέρωση προκειμένου να μπορέσουν να εξάγουν ασφαλή συμπεράσματα για το εργασιακό τους μέλλον.

Επειδή το σύνολο και ο όγκος των ερωτήσεων είναι πολύ μεγάλος θα υπάρξει ξεχωριστή ανάρτηση προκειμένου την πληρέστερη ανάλυση των περισσοτέρων κοινών προβληματισμων που έχουν οι συνάδελφοι.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

enomenithessaloniki.gr