Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Η Ένωση ν/α Αττικής ευχαριστεί δημόσια το “δικό της άνθρωπο”, Αθανάσιο Μαρτίνο

Η Ένωση ν/α Αττικής ευχαριστεί δημόσια το “δικό της άνθρωπο”, Αθανάσιο Μαρτίνο

905
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αναδημοσίευση της ενημέρωσης και των φωτογραφιών από την Ένωση ν/α Αττικής, που εξάρει για άλλη μια φορά τη έμπρακτη στήριξη του εφοπλιστή προς την Αστυνομία και το προσωπικό της.

“Η στήριξη και η αγάπη του εφοπλιστή κ. ΜΑΡΤΙΝΟΥ Αθανάσιου στην ΕΛ.ΑΣ  αποδεικνύεται

έμπρακτα για άλλη μια φορά, διότι ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Προεδρείου της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής και προχώρησε στην ευγενή χορηγία δυο (2) αυτοκινήτων, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και στο Τμήμα Ασφαλείας Αερολιμένα Αθηνών.

Η Ένωσή μας, πολλές φορές στο παρελθόν είχε θίξει το θέμα της έλλειψης οχημάτων των υπηρεσιών ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η ενέργεια αυτή του εφοπλιστή, είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τις υπηρεσίες αυτές τις οποίες έγινε η χορηγία, να λειτουργήσουν καλύτερα αλλά και θα δώσει  στους συναδέλφους αστυνομικούς τη δυνατότητα να κάνουν τη δουλειά τους πιο αποτελεσματικά και με περισσότερη ασφάλεια.

Όπως άλλωστε έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, η ιδιωτική πρωτοβουλία ήταν αυτή που τη περίοδο αυτής της οικονομικής κρίσης συνέβαλε στην επιβίωση των υπηρεσιών.

Η παράδοση των οχημάτων έγινε από τον εκπρόσωπο του εφοπλιστή κ. ΠΕΡΓΙΑΛΙΑ Βασίλειο, παρουσία του Προέδρου ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ Γεωργίου  του Γραμματέα ΜΑΡΙΝΟΥ Κακαβά του ταμεία ΒΡΕΝΤΑ Ηλία  και αντιπροσώπων της Ένωσης Νοτιοανατολικής στον Ταξίαρχο του Αερολιμένα κ. ΔΗΜΟΥ Δημήτριο την 22/01/2015 . Και στον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής κ. ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗ Γεώργιο την 21/01/2015.

Εμείς για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον κ. ΜΑΡΤΙΝΟ Αθανάσιο, τον οποίο θεωρούμε  δικό μας άνθρωπο, διότι ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες μας, αντιλαμβανόμενος την σπουδαιότητα του τομέα της ασφάλειας και ελπίζουμε το παράδειγμά του να γίνει παράδειγμα προς μίμηση . “

Για το Δ.Σ.                                   

-Ο-                                                      -Ο-                              

Πρόεδρος                                             Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                          ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος     

 

                   
απο bloko.gr