Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Οι κακοποιοί της εποχής της κρίσης βασανίζουν για μερικά ευρώ.

Οι κακοποιοί της εποχής της κρίσης βασανίζουν για μερικά ευρώ.

1077
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οι κακοποιοί της “νέας γενιάς”, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, δεν διστάζουν να ξυλοκοπήσουν χωρίς έλεος και να βασανίσουν τα θύματά τους. Οι συμμορίες έχουν αλλάξει τις μεθόδους και τα σκηνικά βίας διαδέχονται το ένα το άλλο. Οι κακοποιοί όταν εισβάλουν σε σπίτια δεν περιορίζονται, όπως στο παρελθόν, να κλέψουν ό,τι βρουν και να φύγουν. Γνωρίζοντας ότι σε κάποια σπίτια υπάρχουν κρυψώνες, βασανίζουν τα θύματά τους ώσπου να τους αποκαλύψουν που έχουν κρύψει χρήματα.

Σοκ προκαλεί η περιγραφή της συζύγου δερματολόγου στο Χαλάνδρι, η οποία βασανίστηκε απάνθρωπα από μέλη συμμορίας Γεωργιανών που εισέβαλαν στο σπίτι της. “Ακούμπαγαν το καυτό σίδερο στην κοιλιά μου”, αναφέρει, σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα”.

Οι κακοποιοί-βασανιστές επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα στη σύζυγο του γιατρού και στην οικιακή βοηθό για να τις υποχρεώσουν να αποκαλύψουν που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Οι κακοποιοί που εισέβαλαν στη μονοκατοικία τον χειμώνα όρμησαν στις δύο γυναίκες και αρχικά με φωνές και απειλές τις πίεζαν να “ομολογήσουν”.

Γρήγορα έχασαν την υπομονή τους. Άρπαξαν το καυτό σίδερο με το οποίο βασάνισαν το θύμα. Η άτυχη γυναίκα παρέμεινε ημέρες στο νοσοκομείο ώσπου να αναρρώσει από τα εγκαύματα. Τις προηγούμενες ημέρες οι δράστες, είχαν εισβάλει σε άλλη μονοκατοικία στην Εκάλη. Προσπάθησαν και εκεί να ακινητοποιήσουν την οικιακή βοηθό, η οποία την τελευταία στιγμή κατάφερε να ξεφύγει.

Λόγω της επικινδυνότητας για τους βασανιστές-ληστές συγκροτήθηκε ειδική ομάδα στην Αστυνομία. Στις αρχές Μαρτίου συνελήφθη στη Νέα Ερυθραία, ένα από τα μέλη της άγριας συμμορίας, ο 35χρονος Γκεόργκι Μασαρασίλι, ενώ οι άλλοι τρεις συνεργοί του είχαν “αποσυρθεί” υπό τον φόβο της σύλληψης. Όμως η συμμορία φαίνεται ότι ανασυστάθηκε και έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στους Θρακομακεδόνες.

Μια τετραμελής οικογένεια δικηγόρων έζησε τη φρίκη από την εισβολή μελών της στη μεζονέτα τους. Οι κακοποιοί ζητούσαν επιτακτικά από το ζευγάρι να τους δώσει όσα χρήματα και τιμαλφή υπήρχαν στο σπίτι και όταν ο δικηγόρος αρνήθηκε, έβαλαν στην πρίζα το σίδερο με το οποίο του προκάλεσαν εγκαύματα για να τον αναγκάσουν να μιλήσει.

Οι κακοποιοί δεν διστάζουν με το παραμικρό να ξυλοκοπήσουν ακόμη και να βασανίσουν τα θύματά τους. Όπως στην περίπτωση ενός επιχειρηματία στην περιοχή της Φιλοθέης. Επιστρέφοντας στο σπίτι του, βρήκε μέσα τους δύο ληστές. Εκείνοι όρμησαν πάνω του και τον ξυλοκόπησαν με αγριότητα στο κεφάλι και στο στήθος. Με κομμένη την ανάσα, ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε τραχειοτομή.

πηγη news.gr