Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Προσκλητήριο για παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ την 05-09-2015

Προσκλητήριο για παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ την 05-09-2015

1014
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ανακοινωση της Ομοσπονδίας για παράσταση Διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ

 

 

Αθήνα 28 Αυγούστου 2015
Αρ. Πρωτ.: 500/7/40ζ

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

  Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

  Η Ομοσπονδία μας, αμέσως μετά το Συνέδριο ξεκίνησε ένα τιτάνιο αγώνα για την αναχαίτιση των δυσμενών μέτρων των Μνημονίων -παλαιών και νέων- και έχοντας δείξει ήδη τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής, αισθάνεται την υποχρέωση να σας απευθύνει ένα θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό.

  Θέσαμε σε συναγερμό τις δυνάμεις μας, γνωρίζοντας ότι η παρατεταμένη διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης με τους δανειστές, οδηγούσε σε νέα βάρη στις πλάτες όλων μας και γι’ αυτό έπρεπε να διαφυλάξουμε ό,τι έχει απομείνει στο ασφαλιστικό, στο συνταξιοδοτικό, στο μισθολογικό, στα κονδύλια για τη λειτουργία του Σώματος και σε τελική ανάλυση, σ’ αυτό που λέμε σεβασμός στον ένστολο και αξιοπρεπής Ελληνική Αστυνομία.

  Επειδή οι τελευταίες εξελίξεις δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο εφησυχασμού για κανέναν μας, απεναντίας επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή ευελιξία κινήσεων και ενεργειών για την επίτευξη των στόχων μας, σας καλούμε να ανταποκριθείτε στο προσκλητήριό μας και να συμμετάσχετε ως Προεδρεία των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεων μαζί με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και τις άλλες Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, στις πρωτοβουλίες που θα αναπτύξουμε στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015 με αφορμή τα εγκαίνια της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από την Υπηρεσιακή Πρωθυπουργό της Χώρας κα Βασιλική ΘΑΝΟΥ.

  Ειδικότερα, σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρξει αντιπροσωπευτική συμμετοχή των Ομοσπονδιών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ, ενώ θα εκδηλωθεί και ξεχωριστή παράσταση διαμαρτυρίας εκ μέρους των Ομοσπονδιών μας.

  Η Πολιτεία και κυρίως τα Πολιτικά Κόμματα που θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στο πλαίσιο της προεκλογικές περιόδου, οφείλουν να γνωρίζουν ότι ο ένστολος δεν είναι δεδομένος κανενός.

Ο,τι είχαμε να δώσουμε το δώσαμε! Δεν θα μας πάρουν και τη ψυχή μας!

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος     ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

πηγη