Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Συγχαρητήρια της ΠΟΑΣΥ στον αστυνομικό-μαραθωνοδρόμο

Συγχαρητήρια της ΠΟΑΣΥ στον αστυνομικό-μαραθωνοδρόμο

990
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια της Ένωσής μας αλλά και της Π.Ο.ΑΣ.Υ. σε έναν ακόμα αθλητή που υπηρετεί στην Υ.Φ.Α.Α. και εκπροσωπείται από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής και μας κάνει για  ακόμα μία φορά υπερήφανους σαν αστυνομικούς και σαν Έλληνες. Θερμά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!!! Ακολουθεί η συγχαρητήρια επιστολή της  Π.Ο.ΑΣ.Υ. προς τον συνάδελφο μέσω της Ένωσής μας.

 Χθες, μια ευχάριστη είδηση ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι γνωρίζουμε, αλλά που «χάνεται» δυστυχώς για διάφορους λόγους μέσα στην καθημερινή «ρουτίνα» του αστυνομικού λειτουργήματος.

Ο συνάδελφός μας Χριστόφορος Μερούσης, Μέλος της Ένωσής σας, συμμετέχοντας με περίπου 43.000 άλλους δρομείς στην κλασική διαδρομή του 33ου Μαραθωνίου, κατέκτησε την πρώτη θέση, με χρόνο 2:21:22.

Να σημειωθεί ότι και τις προηγούμενες δυο χρονιές είχε διαπρέψει ως Μαραθωνοδρόμος, τερματίζοντας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο πρώτος μεταξύ των άλλων Ελλήνων συμμετασχόντων δρομέων.

Ως εκπρόσωποι του συνδικαλιστικού μας κινήματος, αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το συνάδελφό μας, τον συγχαίρουμε για τις αθλητικές του επιδόσεις και του ευχόμαστε πάντα νίκες.

Παρακαλούμε, όπως μεταφέρετε τα συγχαρητήρια και τις ευχές μας στον Συνάδελφο – Μέλος σας,  ευχόμενοι επίσης η χθεσινή του επιτυχία να βρει άξιους μιμητές με τη δέουσα στοργή και υποστήριξη της πολιτείας.

Ο συνάδελφος απέδειξε με τον πιο αδιάψευστο τρόπο ότι το «ευ αγωνίζεσθαι» στο στίβο του αθλητισμού είναι αξεδιάλυτα δεμένο με το λειτούργημα του Έλληνα Αστυνομικού, αφήνοντας παρακαταθήκες που όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε και να τιμούμε.

Με εκτίμηση

                O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας

            ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος