Αρχική E.K.A. Διαβάστε του λόγους που η Ε.ΑΣ.Υ. Κιλκίς στηρίζει Ε.Κ.Α. & ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ

Διαβάστε του λόγους που η Ε.ΑΣ.Υ. Κιλκίς στηρίζει Ε.Κ.Α. & ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ

3784
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μία ανακοίνωση γραμμένη από τα βάθη της καρδίας τους, οι αστυνομικοί του Κιλκίς, αποτυπώνουν με κάθε ειλικρίνεια αναλυτικά τους λόγους που στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της ΠΟΑΣΥ θα στηρίξουν το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) και τον επικεφαλής αυτού & Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Γρηγόρη Γερακαράκο.

Παρατίθεται η ανακοίνωση:

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. & ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΑΣΥ

  ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς παρακολουθεί τις δράσεις, τους αγώνες, τις παρεμβάσεις του νέου προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και συγκεκριμένα του προέδρου της κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, αλλά και των νέων συνεργατών του, από την εκλογή του ως και σήμερα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ κλήθηκε να ανταπεξέλθει των προκλήσεων και να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο έργο αναλογιζόμενοι την εφαρμογή των μνημονίων, των πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών ραγδαίων αλλαγών που επήλθαν στην χώρα.

Μπροστά σε αυτές τις προκλήσεις το νέο Προεδρείο έδωσε αγώνες και τόλμησε να ανοίξει όλα τα φλέγοντα ζητήματα στα ασφαλιστικά, θεσμικά, οικονομικά, κοινωνικά, συνταξιοδοτικά, συνδικαλιστικά θέματα και λοιπά καθημερινά προβλήματα που απασχολούν τον Κλάδο μας.

Στην διάρκεια της θητείας του νέου Προεδρείου της Ένωσης μας, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, κ.  Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, όποτε κλήθηκε από την Ένωση μας, παρείχε αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση σε όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Αστυνομικοί του Κιλκίς.

Κατά τη διάρκεια του μεταναστευτικού – προσφυγικού ζητήματος στην Ειδομένη, από την πρώτη στιγμή που κλήθηκε από την Ένωση μας, ήταν «παρών» μαζί με μέλη του Δ.Σ., καταγγέλλοντας και βρίσκοντας λύσεις σε πολλά προβλήματα των Αστυνομικών. Τονίζεται ότι για πρώτη φορά διενεργήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ στο Κιλκίς και συγκεκριμένα στο Πολύκαστρο, αποτυπώνοντας το μέγεθος του προβλήματος.

Έχοντας ως πρωταρχικό και πάγιο αίτημά μας την ενίσχυση του Νομού μας με ανθρώπινο δυναμικό, το νέο Προεδρείο της ΠΟΑΣΥ αφουγκράστηκε το πρόβλημα αυτό και με την καταλυτική του παρέμβαση, ενισχύθηκε η Δ.Α Κιλκίς με 45 Αστυνομικούς, στις τακτικές και έκτακτες μεταθέσεις, μέσα σε μόνο δύο έτη, σημειώνεται ότι αν και το προσφυγικό υπήρχε στο Κιλκίς χρονιά, καμία προγενέστερη Ηγεσία δεν το αντιμετώπισε ως όφειλε.

Μετά από αίτημα της Ένωσης μας και παρέμβαση της ΠΟΑΣΥ, ενισχύθηκε και συνεχίζει να ενισχύεται με δυνάμεις η Δ.Α Κιλκίς προς αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος.

Κατόπιν αιτήματός μας και παρέμβασης του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ, αναδιανεμηθήκαν οι οργανικές θέσεις στις Υπηρεσίες της Δ.Α. Κιλκίς, προστατεύοντας την πλειοψηφία των Αστυνομικών, αποσοβώντας τη μετακίνησή τους δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τις κατοικίες τους.

Κατόπιν τούτων τόσο το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς, ήτοι:

α) Πρόεδρος ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Τριαντάφυλλος,

β) Αντιπρόεδρος Α’ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ Γεώργιος,

γ) Αντιπρόεδρος Β’ ΤΟΠΑΛΗΣ Κωνσταντίνος,

δ) Γενικός Γραμματέας ΚΑΡΓΙΟΤΟΥΔΗΣ Χρήστος και

ε) Ταμίας ΓΑΡΔΑΝΗΣ Κωνσταντίνος,

όσο και οι αντιπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς στην ΠΟΑΣΥ, ήτοι:

α) ΠΕΤΣΟΥ Ειρήνη,

β) ΖΕΙΜΠΕΚΕΡΗΣ Αντώνης,

γ) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Πλούταρχος,

δ) ΑΝΤΩΝΙΟΥ Βασίλειος και

ε) ΠΑΝΤΙΚΙΔΗΣ Σοφοκλής, στηρίζουν στις επερχόμενες εκλογές το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) και τον επικεφαλής αυτού – Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ.