Αρχική E.K.A. Μανούσος Γιανναδάκης: Όσο κι αν προκληθούμε, δεν θα επανέλθουμε.

Μανούσος Γιανναδάκης: Όσο κι αν προκληθούμε, δεν θα επανέλθουμε.

409
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Μεθοδευμένα δημοσιεύματα»

​Θα μπορούσαμε να δώσουμε τόπο στην οργή και να μην απαντήσουμε, ακόμα και να αδιαφορήσουμε, στα μεθοδευμένα δημοσιεύματα που στόχο έχουν τόσο τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας όσο και μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου.

​Το δρόμο του διχασμού και της εσωστρέφειας που ακολουθούν ορισμένοι σε ό,τι μας αφορά, δεν θα τον διαβούμε.

​Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ είχαν όλοι την ευκαιρία να τοποθετηθούν δημόσια και να παρουσιάσουν τις θέσεις τους, κάτι που άλλωστε συμβαίνει σε κάθε συνεδρίαση της Ομοσπονδίας.

Φυσικά  όταν λείπουν τα επιχειρήματα, οι θέσεις και οι προτάσεις, κάποιοι  επιχειρούν τόσο να αποπροσανατολίσουν, όσο και να καλύψουν το κενό που οι ίδιοι δημιουργούν με τη στάση και τη συμπεριφορά τους.

​Ξέρουν όμως οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοί μας ποιοι τρέχουν μέσα στην πανδημία από το πρωί μέχρι το βράδυ για να προκύψει κάτι θετικό για όλους μας. Προφανώς δεν θέλουν να κερδίσει το συνδικαλιστικό μας κίνημα γιατί αυτό ανατρέπει τα σχέδιά τους. Γι΄ αυτό κάνουν τα πάντα να μην έχει ο αγώνας μας θετικά αποτελέσματα.

​Όσον αφορά την πλειοψηφία της Ομοσπονδίας, δεν θα τους ακολουθήσει στον ολισθηρό τους δρόμο. Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσές μας επιζητούν από όλους μας ενότητα,  δημιουργικότητα και τέλος, αποτελεσματικότητα στον αγώνα μας. Όλοι θα κριθούμε γι’ αυτά.

​Βεβαίως, ο σοφός λαός μας από αρχαιοτάτων χρόνων, λέει:

«Πενία τέχνας κατεργάζεται.»

Τους το αφιερώνουμε!

ΥΓ: ​1) Εξάλλου, ο δάσκαλός σας, τα ίδια έκανε το 2006.
​2) Όσο κι αν προκληθούμε, δεν θα επανέλθουμε.

Μανούσος Γιανναδάκης
Μέλος Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ. ΡΕΘΥΜΝΗΣ