Αρχική E.K.A. Να κατονομαστούν τα στελέχη!!!

Να κατονομαστούν τα στελέχη!!!

3414
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με έκπληξη διαβάσαμε την υπ´ αριθμ. 605/14/4-α από 20-2-2020 ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ., σχετικά με τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τίτλο: «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση και ψηφιακός μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.)».

Η έκπληξη έγκειται στο γεγονός ότι στην προτελευταία παράγραφο της παραπάνω ανακοίνωσης αναφέρονται τα εξής:

«Ακολούθως, υπήρξε επικοινωνία με την Ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κατά την οποία μας τονίστηκε ότι οι προωθούμενες ρυθμίσεις αποτελούν προτάσεις των στελεχών των εμπλεκόμενων Υπουργείων, και ως τέτοιες, εντάχθηκαν στο σχέδιο νόμου

Ως Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (Ε.Κ.Α), θέλουμε να ελπίζουμε ότι, τα στελέχη των εμπλεκόμενων Υπουργείων που αναφέρθηκε το επιτελείο του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δεν ανήκουν στο Υπουργείο μας… Αν, ΝΑΙ, πρέπει να κατονομαστούν, είτε πρόκειται για υπηρεσιακούς είτε για πολιτικούς παράγοντες.

Επιβάλλεται να γνωρίζουν οι χιλιάδες συνάδελφοί μας και τα μέλη των οικογενειών τους ποιοι είναι αυτοί που τους εμπαίζουν και μας κρατάνε πίσω και δεν υιοθετούν τις σωστές και δίκαιες προτάσεις – παρατηρήσεις της Ομοσπονδίας μας.

Αυτό γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό, όταν μετά και τη διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο, ο Υπουργός, κ. Χρυσοχοΐδης, ήταν θετικός στο σύνολο των προτάσεων της ΠΟΑΣΥ και μάλιστα με χρονοδιάγραμμα!

Συγχαρητήρια στο προεδρείο της Ομοσπονδίας μας, τόσο για την έγκαιρη διάγνωση του προβλήματος, όσο και για την καταγγελία της προσπάθειας αλλοίωσης των θέσεων του συνδικαλιστικού κινήματος!!

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!!!

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ