Αρχική E.K.A. Ο πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Α, Πάκος Δημοσθένης: Ντροπή σας !!! Το μόνο θέμα...

Ο πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Α, Πάκος Δημοσθένης: Ντροπή σας !!! Το μόνο θέμα που θα έπρεπε να εξετάσει το συμβούλιο είναι ο πίνακας μορίων για τις μεταθέσεις!

1742
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σήμερα το πρωί ενημερώθηκα από την υπηρεσία μου ότι ήρθε πρόσκληση από το Αρχηγείο για να παραστώ στο συμβούλιο μεταθέσεων κατωτέρων του αρχηγείου στο οποίο είμαι εκλεγμένος εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Πίστευα ότι δεν θα φτάσουν μέχρι εκεί. Δυστυχώς έκανα λάθος. Θέλω να εξηγήσω τη θέση μου, για να μην μένουν σκιές, γιατί στη ζωή μου πορεύτηκα πάντα με γνώμονα την ηθική και την δικαιοσύνη.

Θεωρώ απαράδεκτο ενώ βρισκόμαστε εν μέσω προεκλογικής περιόδου (όπως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει ανακοινώσει) να εκμεταλλεύονται οι ΄΄γνωστοί΄΄ το κενό 1 ή 2 ημερών και ουσιαστικά με ότι αποφασίσουν να υποθηκεύσουν το μέλλον τόσο των αξιωματικών ( συνεδριάζει και το συμβούλιο για τις μεταθέσεις των αξιωματικών ) όσο και των κατωτέρων. Το μόνο θέμα για να εξετάσει το συμβούλιο θα έπρεπε να είναι ο πίνακας των μορίων για τις μεταθέσεις, με αντικειμενικά κριτήρια ώστε να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι τι μέλλει γένεσθαι στην ζωή τους από εδώ και εμπρός. Όλα τα άλλα θέματα θα αφήσουν σκιές που θα πλήξουν ανεπανόρθωτα το κύρος ενός ολόκληρου οργανισμού.
Το μόνο που ακούγεται σε όλη την ΄΄πιάτσα΄΄ εδώ και μέρες είναι ότι επιχειρείται η αποκατάσταση υμέτερων και ορισμένοι τάζουν στους πάντες τα πάντα.
Τι να λέμε τώρα, σ’εμάς θα κολλήσουν τους αστυφύλακες;; Εδώ δεν σέβονται άλλους θεσμούς. Λίγες μόνο μέρες πριν φύγουν προσπαθούν να βάλουν ΄΄το τελευταίο καρφί στο φέρετρο ΄΄ και να ολοκληρώσουν ότι άρχισαν πριν λίγα χρόνια.
Να θυμούνται όμως ότι τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο, οι ΄΄ καθοδηγητές ΄΄ σε λίγες εβδομάδες θα είναι αλλού, οι άλλοι που έπρεπε να προστατεύσουν το κύρος μας, την υστεροφημία του και να σεβαστούν το βαθμό που φέρουν δεν το έκαναν ποτέ .
Έχουν ονοματεπώνυμο και το ανάθεμα θα πέσει επάνω τους.
Μ’αυτούς θα κάνει δουλειά η επόμενη ηγεσία ;
Μ’αυτούς που τόσα χρόνια σφυρίζουν αδιάφορα;
Μ’αυτούς που για να κρύψουν την ανεπάρκεια τους έχουν αφήσει τους συναδέρφους της ΥΜΕΤ γύρω από την βουλή όρθιους να κάνουν τα δέντρα αδιαφορώντας για τα πάντα.
Οι επόμενοι αν αφήσουν αυτό το υλικό και την νοοτροπία είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν.

Υ.Γ.1:Από της 07 έως 11 Ιουνίου 2019 η ένωση Αθηνών έχει εκλογές 09:00 το πρωί με 17:00 το απόγευμα . Με κάλεσαν να παραστώ 10 το πρωί του Σαββάτου εν μέσω εκλογών .Εντάξει μην είμαστε υπερβολικοί οι άνθρωποι δεν το σκέφτηκαν μάλλον. Δεν ασχολούνται με τον συνδικαλισμό το έχουν αποδείξει.
Υ.Γ.2: Εμείς δεν μπορούμε να μετακινούμε την ημερομηνία των εκλογών όποτε μας βολεύει.

Πάκος Δημοσθένης

Πρόεδρος Ε.ΑΣ.Υ.Α

Επικεφαλής Ε.Κ.Α. Αθηνών
Εκπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Συμβούλιο Μεταθέσεων Κατωτέρων Α.Ε.Α