Αρχική E.K.A. Τζατζανά Σταυρούλα: Για αυτούς τους λόγους, Στηρίζω και Συστρατεύομαι με το Ενωτικό...

Τζατζανά Σταυρούλα: Για αυτούς τους λόγους, Στηρίζω και Συστρατεύομαι με το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (Ε.Κ.Α)

1931
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αθήνα 26 Ιουνίου 2019

Η Ομοσπονδία μας στην 30ετή λειτουργία της, κατέγραψε μία αδιάλειπτη αγωνιστικά συνδικαλιστική πορεία με πολλές κατακτήσεις.

Δυστυχώς τα προσφάτως  τελευταία χρόνια, οι εργαζόμενοι της Χώρας μας,  φυσικά και μεταξύ αυτών  οι σκληρά εργαζόμενοι Έλληνες αστυνομικοί, έχουν δεχθεί άγριες επιθέσεις – εκπορευόμενες από την Κυβερνητική Εξουσία -όσον αφορά κεκτημένα εργασιακά δικαιώματά τους, «στραγγαλίστηκαν» οικονομικά, ασφαλιστικά κ.λ.π., ενώ βιώσαμε ακόμη και τον περιορισμό κεκτημένων συνδικαλιστικών  ελευθεριών του αστυνομικού συνδικαλισμού. Είναι οφθαλμοφανές βέβαια στον καθένα μας, σε τί  στοχεύουν και ποιούς σκοπούς  εξυπηρετούν όλα αυτά.

Το «ανάστημά» μας, προφανώς ενοχλεί αρκετούς, οι οποίοι ενεργοποίησαν την άσκηση πολιτικών διαίρεσης, προσδοκώντας στον αφανισμό του αστυνομικού συνδικαλισμού.

Το πιο  λυπηρό είναι ότι κάποιοι εξ ημών (ευτυχώς λίγοι), προσφέρονται να εξυπηρετήσουν αυτά τα αλλότρια  συμφέροντα και όχι εκείνα των συναδέλφων μας.

Στις ληστρικές αυτές επιθέσεις , αλλά και στις προσπάθειες διάσπασης  του συνδικαλιστικού μας κινήματος,  η Ομοσπονδία μας – διαμέσου της Διοίκησής της-, στέκεται σθεναρά όρθια και προσπαθεί με κάθε πρόσφορο μέσο, να διασφαλίσει τα κεκτημένα, να καταρρίψει αντισυνταγματικά   νομοθετήματα που οδήγησαν στην οικονομική αφαίμαξη των εν ενεργεία και των εν αποστρατεία αστυνομικών, να προστατέψει τα εργασιακά μας δικαιώματα , να συνεχίζει να αναδεικνύει  τα προβλήματά μας και να αγωνίζεται για την υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Εν μέσω αυτού του πολέμου που δέχεται το συνδικαλιστικό μας κίνημα με πρόδηλη την προσπάθεια της αποδόμησής του, η ανάγκη  πλέον για ένα ισχυρό συνδικαλιστικό μέτωπο απέναντι σε όλα αυτά τα θλιβερά φαινόμενα, κρίνεται πιο επιτακτική από ποτέ.

Στη δεκαπενταετή συνδικαλιστική μου πορεία, ποτέ δεν συμμετείχα και δεν πρόκειται να συναινέσω σε τέτοιες αντισυνδικαλιστικές πρακτικές.

Λειτούργησα , και θα συνεχίσω να λειτουργώ, με μοναδικό πάντα γνώμονα την προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων μου και  τη συμβολή  μου στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υγιούς συνδικαλισμού που  θα διακατέχεται από διάθεση ενωτική και αγωνιστική.

     Για όλους αυτούς τους λόγους και μετά από ώριμη σκέψη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ

Την συστράτευσή μου με το ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ και την στήριξή μου σε αυτό!

«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»

                             ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα                                                                                                   Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ.