Αρχική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Αυτοί είναι Αγώνες & είμαστε περήφανοι που Συμμετείχαμε !!!

Αυτοί είναι Αγώνες & είμαστε περήφανοι που Συμμετείχαμε !!!

1008
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάζοντας σε διάφορους ιστότοπους κείμενο συνδικαλιστή συναδέλφου από τη Θεσσαλονίκη προβληματιστήκαμε έντονα. Για ακόμα μια φορά από το τρόπο προσέγγισής του νιώσαμε ως μάχιμοι και κατά τη ταπεινή μας άποψη ανιδιοτελής συνδικαλιστές αδικημένοι και θυμωμένοι.

 

Αλήθεια δε θυμάστε κ. συνάδελφε ότι η απόφαση για μη πραγματοποίηση της πορείας στη περσινή ΔΕΘ πάρθηκε σε Γενικό Συμβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία των Πρωτοβάθμιων Σωματείων;

Εντέχνως σας διέφυγε να αναφέρετε ότι η χώρα ήταν σε προεκλογική περίοδο υπό υπηρεσιακή Κυβέρνηση;;

Άραγε η μεγάλη χαμένη ευκαιρία ποια ήταν;; Που δεν υποβλήθηκαν τα Σωματεία σε οικονομική δαπάνη και σε καταπόνηση των μελών τους για να διαμαρτυρηθούμε και να διεκδικήσουμε εντός του τότε πολιτικού περιβάλλοντος τι και από πού;; Υπονοείς ότι η Ομοσπονδία τα «βρήκε» με την κεντρική εξουσία;;;

Λησμονείτε ότι λίγες μέρες πριν την παραμονή της Παναγίας η ΠΟΑΣΥ είχε δώσει ένα δυναμικό αγώνα στη Βουλή τους καρπούς του οποίου τους γευόμαστε ακόμα;; Ή μήπως και αυτό σύμφωνα με το δικό σας τρόπο σκέψης ήταν ένα ακόμα «πάρε – δώσε»;; Προφανώς όμως, εσείς γνωρίζετε από «πάρε – δώσε» και νομίζετε ότι όλοι είναι της ίδιας φιλοσοφίας!!! Πραγματικά λυπούμαστε!!!

Γενικά λέτε πολλά και προσβάλλετε πολλούς. Όπως όταν χαρακτηρίσατε με άλλο «βαρύγδουπο» κείμενό σας τη διαμαρτυρία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ  «περίπατο». Εσείς που ευαγγελίζεστε τον αγώνα στο πεζοδρόμιο και τη σύγκρουση με το πολιτικό σύστημα της χώρας!! 

Για να μάθετε λοιπόν αυτοί που κάνανε εκείνη τη «βόλτα» από τη Κουμουνδούρου, όπως και την άλλη «βόλτα» έξω από το Μαξίμου είναι οικογενειάρχες και βγάζουν το ψωμάκι τους από την Αστυνομία. Και αυτό το διακινδύνεψαν για να αναδείξουν τα δίκαια αιτήματα του Κλάδους μας και κυρίως για τις ορφανικές οικογένειες των συναδέλφων μας που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος!!! Αλλά, προφανώς και εδώ η φιλοσοφία σας είναι του «διαίρει και βασίλευε» και δε σας αγγίζουν όλα αυτά!!!

Το οξύμωρο και επικίνδυνο είναι ότι δε σας αγγίζουν σε μία περίοδο που το Συνδικαλιστικό Κίνημα οφείλει και πρέπει να είναι ενωμένο – μονιασμένο απέναντι στη λαίλαπα των μνημονίων!!!

 

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΕΣ κ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ & ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ!!! 

 

ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΕΛΗ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ