Αρχική E.K.A. Έταζαν σε χαμηλόβαθμους μπας και γίνουν πρόεδροι στην ΠΟΑΣΥ, τώρα τάζουν και...

Έταζαν σε χαμηλόβαθμους μπας και γίνουν πρόεδροι στην ΠΟΑΣΥ, τώρα τάζουν και στους υψηλόβαθμους ενόψει κρίσεων; (Αναδημοσίευση)

5571
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε παρακάτω, τις αποκλειστικές πληροφορίες του politikanet.gr, για δύο συνδικαλιστές που τάζουν θέσεις και αξιώματα σε υψηλόβαθμους, μετά την εκλογική αποτυχία τους να ηγηθούν του συνδικαλιστικού κινήματος. Όπως έχουν γνώση όμως οι Χαμηλόβαθμοι, έχουν και οι υψηλόβαθμοι…

” Η Eλληνική κοινωνία διέρχεται μια κρίσιμη αδιαμφισβήτητα καμπή, υφιστάμενη την μεγαλύτερη μεταπολεμική οικονομική της κρίση, που θέτει σε διεξοδικότερο έλεγχο της κλασικές δομές της ελληνικής πολιτείας. Πολύ περισσότερο μάλιστα που και άλλοι εξωγενείς παράγοντες όπως το μείζον θέμα του μεταναστευτικού, το οποίο θίγει καίρια την εθνική ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή της χώρας, επηρεάζουν ζωτικά, την πορεία μας ως λαού στην παρούσα συγκυρία.
Σε ένα τέτοιο πλαίσιο επιβάλλεται η πολιτική ηγεσία, πολύ περισσότερο από ποτέ σήμερα, να προβαίνει στις αξιολογικές της κρίσεις στη δημόσια διοίκηση, τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, με σταθερή πυξίδα προσανατολισμού την αξιοκρατία, τον δημοκρατικό έλεγχο, αλλά και τις άλλες ευαίσθητες παραμέτρους που έχουν εν τω μεταξύ προκύψει.

Σε λίγες ημέρες, θα ξεκινήσουν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία. Κρίσεις που όπως επιτακτικά αξιώνει η ελληνική κοινωνία και η οικογένεια της αστυνομίας πρέπει να έχουν ως μοναδικό κεντρικό στόχο, την προαγωγή των αξιότερων, την αρτιότερη δυνατή επιχειρησιακή επάνδρωση της Ελληνικής Αστυνομία, η οποία καλείται σήμερα να σηκώσει στους ώμους της βαρύ φορτίο στην προσπάθεια εξόδου της χώρας από την πολυεπίπεδη κρίση που τη μαστίζει, αλλά και την υποστύλωση του φρονήματος των Ελλήνων αστυνομικών, οι οποίοι παρότι η πολιτεία τους ανταμείβει με γλίσχρο εισόδημα, αυτοί με αυταπάρνηση και αγάπη για την πατρίδα βρίσκονται στις επάλξεις του καθήκοντος.

Απορία όμως προξενούν οι πληροφορίες που έχει το politikanet και κάνουν λόγο για περιοδεία δύο γνωστών συνδικαλιστών σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής όπου υπόσχονται σε ανώτερους αξιωματικούς την παρέμβαση τους και την βοήθειά τους στις επερχόμενες κρίσεις.

Με αυτές τις παρεμβάσεις η Αστυνομία δεν πρόκειται να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ληφθούν υπόψη της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας οι παρεμβάσεις των συνδικαλιστών και αυτές θα πραγματοποιηθούν εν τέλει αξιοκρατικά, διότι αυτό είναι και το μεγάλο ζητούμενο. Να έχει ο ελληνικός λαός μια Αστυνομία άρτια, άψογη επιχειρησιακά, με δημοκρατικό ήθος, που θα διασφαλίζει την ασφάλεια και την κοινωνική γαλήνη των πολιτών, όπως αυστηρά ορίζει το Σύνταγμα της πατρίδος.”

Πηγή: politikanet.gr