Αρχική E.K.A. Το Ε.Κ.Α Καρδίτσας σχετικά με ανακατανομή περιπολικών

Το Ε.Κ.Α Καρδίτσας σχετικά με ανακατανομή περιπολικών

1062
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για διαταγή του Αρχηγείου που αφορά ανακατανομή περιπολικών οχημάτων, έγχρωμων και συμβατικών καθώς και υπηρεσιακών μοτοσικλετών, από διάφορες Υπηρεσίες της Επικράτειας τα οποία θα διατεθούν στην Γ.Α.Δ Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα τους ανακατανέμεται και ένα συμβατικό όχημα του Τ.Τ Καρδίτσας. Ενημερωτικά το εν λόγω όχημα συγκαταλέγεται ανάμεσα σε μικρό αριθμό οχημάτων τα οποία είχαν αποκτηθεί μέσω ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τις τεράστιες ανάγκες της Δ.Α. Καρδίτσας.

Χειρότερη έκπληξη νιώσαμε όταν είδαμε «συνδικαλιστές» να τυρβάζουν για ενέργειές τους, για ένα ζήτημα το οποίο δεν είναι συνδικαλιστικό αλλά αμιγώς λειτουργικό. Από ότι φαίνεται, όπως οι ίδιοι ομολογούν συμπεριφέρθηκαν ως Υπηρεσιακοί παράγοντες (αλήθεια, συνδιοικείτε;), προκειμένου να επιτευχθεί αυτή η ανακατανομή, η οποία ειρήσθω εν παρόδω αποδεικνύει για άλλη μια φορά την γύμνια της Διοίκησης.

Φυσικά γεννιούνται συγκεκριμένα ερωτήματα:
Α) Γνωρίζετε, κύριοι που περηφανεύεστε, ότι το όχημα αυτό είναι από τα ελάχιστα λειτουργικά της Δ.Α Καρδίτσας και σε καλή κατάσταση προκειμένου οι Συνάδελφοί μας να εκτελούν τα καθήκοντά τους με ασφάλεια;
Β) Γνωρίζετε, κύριοι, ότι με τις εν κρυπτώ ενέργειές σας οδηγείτε τον Συνδικαλισμό σε εσωστρέφεια, αφού πλέον η κάθε Πρωτοβάθμια Ένωση θα κοιτάει μόνο τα του Οίκου της σε βάρος πολλές φορές άλλων Πρωτοβάθμιων Ενώσεων. Καταλαβαίνετε ότι δίνετε έδαφος προκειμένου πολιτικοί και συνδικαλιστικοί οπορτουνιστές να δράσουν, εις βάρος μας;
Γ) Με απογοήτευση διαβάσαμε τις πανηγυρικές αναρτήσεις μελών συγκεκριμένης συνδικαλιστικής παράταξης, που άκουσον άκουσον ζητούν από την Ένωση της Θεσσαλονίκης να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε. Σε βάρος ποιων; Τις αναρτήσεις αυτές η Ένωση της Θεσσαλονίκης τις καταδικάζει; Τους Συναδέλφους στην Θεσσαλονίκη τους ρωτήσατε αν συμφωνούν με αυτή τη λύση- ντροπή;
Δ) Η Διοίκηση απέδειξε ότι θεωρεί τον πολίτη της Θεσσαλονίκης επαίτη. Η Ένωση της Θεσσαλονίκης έχει την ίδια άποψη;

Εμείς ως ΕΚΑ Καρδίτσας, πιστοί στο συνδικαλιστικό ιδεώδες, ζητούμε το αυτονόητο για τους σκληρά δοκιμαζόμενους Συναδέλφους μας της Θεσσαλονίκης, δηλαδή η Διοίκηση και κατ’ επέκταση η Πολιτεία να μεριμνήσει ώστε να τους παρέχει τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό προκειμένου να μπορούν με ασφάλεια να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Δεν μπορούμε όμως να μην καταγγείλουμε ενώπιον όλων, τις μεθοδεύσεις κάποιων εις βάρος των Συναδέλφων μας και τους ενημερώνουμε ότι πλέον αποδεικνύονται λίγοι και ανίκανοι να διαχειριστούν ένα πρόβλημα το οποίο κατά γενική ομολογία αφορά το σύνολο των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. Ακόμα χειρότερα εργάσθηκαν, από ότι ομολογούν, προκειμένου να γίνει χειρότερο. Λυπούμαστε ειλικρινά και πλέον θα πράξουμε θεσμικά οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας για να αμυνθούμε απέναντι στους αδαείς και επικίνδυνους.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Καρδίτσας

Πηγή Ε.Κ.Α Καρδίτσας