Αρχική E.K.A. Γερακαράκος Γρηγόρης: Όχι στους αγώνες για μικροσυμφέροντα και υπερπήδηση κατηγοριών – Αγώνας...

Γερακαράκος Γρηγόρης: Όχι στους αγώνες για μικροσυμφέροντα και υπερπήδηση κατηγοριών – Αγώνας για την κήρυξη του μισθολογίου ως αντισυνταγματικού στο σύνολο του, για το κοινό καλό!

1639
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με αφορμή αναρτήσεις σε ιστότοπους περί «χαμένων αγώνων που δεν δόθηκαν ποτέ», υπενθυμίζω ότι:

1. Οι αγώνες της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. (που εκπροσωπούν τον πληθυσμό της Ελληνικής Αστυνομίας σχεδόν στο σύνολό του), σε κάθε επίπεδο (συνδικαλιστικό και δικαστηριακό) δεν χρειάζεται καμία προβολή, γιατί είναι εμπεδωμένοι στη συνείδηση των χιλιάδων στελεχών του Σώματος, με τα γνωστά επιτυχή αποτελέσματά τους!

2. Οι αγώνες, όμως, χρειάζεται να είναι συνειδητά ηθικοί και να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του συνόλου των Ελλήνων Αστυνομικών και όχι μικροσυμφέροντα και επιμερισμένες διεκδικήσεις που βλάπτουν τελικά το κοινό καλό!

3. Η σημερινή δικαστική μάχη είναι συνέχεια πολλών προηγούμενων, που με νομική πληρότητα, συνδικαλιστική ωριμότητα, ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα οι Ομοσπονδίες μας (Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) έφεραν σε αίσιο πέρας. Κάποιοι όψιμοι παρακολουθητές «μικρο-ομάδων» έσπευσαν να καρπωθούν τα καλά μας αποτελέσματα!

4. Ο μόνος μας αγώνας είναι για την κήρυξη και αυτού του μισθολογίου ως αντισυνταγματικού στο σύνολο του και στη φιλοσοφία του, για τη διαφύλαξη της αξιοπρεπούς διαβίωσης των Ελλήνων Αστυνομικών και όχι ασφαλώς για την υπερπήδηση… κατηγοριών!

Γερακαράκος Γρηγόρης

Πρόεδρος Π.Ο.ΑΣ.Υ