Αρχική E.K.A. ΜΟΝΟΝ Η ΚΑΡΕΚΛΑ …

ΜΟΝΟΝ Η ΚΑΡΕΚΛΑ …

2215
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την 3/3/2020, μετά την έναρξη των εργασιών του 30ου Τακτικού Πανελλαδικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας και κατά τη διάρκεια αυτού, μεγάλος αριθμός συνέδρων κατέθεσαν πρόταση για μετατροπή αυτού σε εκλογικό.  Η πρόταση αυτή, όπως ορίζεται από το καταστατικό της Ομοσπονδίας, τέθηκε από το Προεδρείο του Συνεδρίου σε μυστική ψηφοφορία και υπερψηφίστηκε με ευρύτατη πλειοψηφία.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας, προφανώς, επειδή διαφωνούσε, προσέφυγε δικαστικά κατά της απόφασης των αντιπροσώπων που αποτελούσαν το 30ο Συνέδριο και πρωινές ώρες της 5/3/2020 ανεστάλη, για καθαρά τυπικούς λόγους, η διενέργεια των εκλογών. Την ίδια όμως ημέρα και ώρα, 14:14΄, η προαναφερόμενη Ένωση που μπλόκαρε τις εκλογές, ζήτησε το διορισμό προσωρινής Διοίκησης στην Ομοσπονδία με αποκλειστικό σκοπό, όπως ορίζεται από τον Νόμο, άκουσον άκουσον… Τη διενέργεια εκλογών!!!

Η θρασύτητα και η υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο!!!

Αφού διέκοψαν την ελεύθερη και τη δημοκρατική βούληση των νομίμων εκλεγμένων αντιπροσώπων, έσυραν, με μοναδικό στόχο τη καρέκλα της Διοίκησης της Π.Ο.ΑΣ.Υ., την Ομοσπονδία μας σε μια δικαστική διαμάχη με πρώτα και βασικά θύματα τους χιλιάδες συναδέλφους που αυτή εκπροσωπεί.

Και τώρα τίθενται κάποια βασικά ερωτήματα:

Μια διορισμένη από το δικαστήριο Διοίκηση τι νομιμοποιείται να πράξει;

Μπορεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των συναδέλφων;;

Επίσης, μπορεί, πέραν από την πληρωμή των λογαριασμών (φως, νερό, τηλέφωνο), να διεκδικήσει οτιδήποτε άλλο;;;

Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι μία και μοναδική: ΟΧΙ!

Ευτυχώς, όμως, η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη έχουν βαθιές ρίζες στο τόπο μας και το αίτημα της Ε.Α.Υ. Φωκίδας, καθώς και των λοιπών φυσικών προσώπων, απερρίφθη πανηγυρικά, με μία απόφαση κόλαφο για τους «πραξικοπηματίες» της καρέκλας!!!

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…..