Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ένωση ν/α Αττικής: Εφαρμόστε τη διαταγή του επιτελάρχη

Ένωση ν/α Αττικής: Εφαρμόστε τη διαταγή του επιτελάρχη

929
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Λίγο μετά την χθεσινή ανακοίνωση για τις διαπιστώσεις των μελών του δ.σ. της ένωσης ν/α Αττικής που προέκυψαν από τις επισκέψεις σε τμήματα της περιφέρειας, εκδόθηκε νέα ανακοίνωση με την οποία οι συνδικαλιστές μνημονεύουν τη διαταγή του αρχηγείου για έκαιρο εβδομαδιαίο υπηρεσιακό προγραμματισμό και ζητούν να μην παραμείνει ως tabula rasa και για τα μάτια του κόσμου το περιεχόμενο της.

Γιατί άλλα υποτίθεται πως διατάσσει το αρχηγείο και άλλα εφαρμόζουν οι διοικήσεις.

“Συνάδελφοι,   

Η υπ.αριθμ. 1647/15/494683 από 18/03/15 διαταγή του Αρχηγείου, που υπογράφει ο Προϊστάμενος του Επιτελείου Αντιστράτηγος κ. ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ, δικαιώνει, ενισχύει και ενδυναμώνει τις ενέργειες της Ένωσής μας για την ανακοίνωση της υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση.   

Συγκεκριμένα αυτή η διαταγή έρχεται συμπληρωματικά από τον κ. Επιτελάρχη, ο οποίος ορίζει υπεύθυνους τους Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές Αττικής και Θεσσαλονίκης αλλά και τους Διευθυντές των υφιστάμενων υπηρεσιών, για να εποπτεύουν την τήρηση του Π.Δ. 173/2013.   

Όπως συγκεκριμένα αναφέρεται στην διαταγή του κ. Επιτελάρχη, η συγκεκριμένη διάταξη αποσκοπεί στην περαιτέρω διασφάλιση του δικαιώματος του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, να λαμβάνει εγκαίρως γνώση της υπηρεσίας την οποία πρόκειται να εκτελέσει, ώστε να προστατεύεται και να μην διαταράσσεται πέραν του απολύτως αναγκαίου βαθμού, η ομαλή προσωπική και οικογενειακή του ζωή.   

Εμείς θα συνεχίσουμε να επισκεπτόμαστε τις υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, προκειμένου να συμβάλλουμε έμπρακτα προς την κατεύθυνση αυτή, έστω και αν κάποιοι προσπαθούν εντέχνως να σαμποτάρουν κάθε ενέργεια της Ένωσης αλλά και να δημιουργήσουν κλίμα αναστάτωσης, αβεβαιότητας και εχθρότητας μεταξύ των συναδέλφων.    

Η Ένωση, είναι εδώ για όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, αποσκοπεί στην καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας τους και κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες που χρειάζονται με σοβαρότητα, επιχειρήματα, προτάσεις και παρεμβάσεις προκειμένου να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.”

 

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                       -Ο-

Πρόεδρος                          Γεν.Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος   ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

6978079503                                          6977506464

 

Διαβάστε εκ νέου τί λέει η διαταγή

απο bloko.gr