Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ένωση ν/α Αττικής προς αττικάρχη: Ενισχύστε άμεσα το Τ.Α. Γλυφάδας

Ένωση ν/α Αττικής προς αττικάρχη: Ενισχύστε άμεσα το Τ.Α. Γλυφάδας

916
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η ένωση ν/α Αττικής δεν παραμένει στις διαπιστώσεις, αλλά τις μετουσιώνει σε τεκμηριωμένα αιτήματα προκειμένου με τις προς τα πάνω παρεμβάσεις να διευκολυνθει το αστυνομικό έργο και να βελτιωθεί η εικόνα της Αστυνομίας προς τον πολίτη.

Διαβάστε την επιστολή προς τον αττικάρχη μετά τις τελευταίες διαπιστώσεις.

“Κύριε Γενικέ,
    Σε πρόσφατη επίσκεψη του προεδρείου της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας διαπιστώσαμε , ότι όχι μόνο έχει προβλήματα αλλά λειτουργεί κάτω από τέτοιες συνθήκες που είναι εντελώς αναμφίβολη η εξυπηρέτηση των πολιτών , παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του εναπομείναντος προσωπικού.
Συγκεκριμένα στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας η παρούσα δύναμη είναι  7 άτομα συν 3 αποσπασμένοι από άλλες Υπηρεσίες, ενώ 14 αστυνομικοί που φαίνονται στην οργανική του δύναμη είναι αποσπασμένοι σε άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. (Βουλή- Επίσημα -Υ.Κ.Α. κτλ.).

Σας επισημαίνουμε ότι το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας , λόγω του μεγάλου τομέα αρμοδιότητας και του ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένου Δήμου τον οποίο εξυπηρετεί , παρουσιάζει τεράστιο φόρτο εργασίας και ο όγκος των υποθέσεων που διεκπεραιώνει , πολλές φορές ξεπερνάει σε αριθμό και την στατιστική απόδοση δύο άλλων Τμημάτων Ασφαλείας μαζί .
Ενόψει επίσης της καλοκαιρινής περιόδου κατά την οποία λόγω της μετακίνησης μεγάλου αριθμού πολιτών προς τις παραλίες αλλά και τα κέντρα διασκέδασης που βρίσκονται στον τομέα ευθύνης του , ο φόρτος εργασίας τριπλασιάζεται και ως αποτέλεσμα θα έχει το υπάρχον προσωπικό να βρεθεί σε απόγνωση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην διεκπεραίωση των υποθέσεων.
Εικόνες τέτοιες εγκατάλειψης και ερημοποίησης μιας αστυνομικής υπηρεσίας μείζονος ενδιαφέροντος, έχουν αντίκτυπο στον Έλληνα πολίτη, δημιουργούν τις χειρότερες εντυπώσεις για τον οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ. και καθιστούν τον εργαζόμενο Αστυνομικό  όμηρο και σκλάβο συνάμα , κάτω από συνθήκες εργασίας τριτοκοσμικές.

Οπότε , εάν επιθυμείτε να υφίσταται ως Τμήμα Ασφαλείας , κρίνεται αναγκαία η λήψη αποφάσεων , προκειμένου η Υπηρεσία να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο έργο της .  
Παρακαλούμε, όπως κάνετε ότι είναι δυνατό για την ενίσχυση του συγκεκριμένου Τμήματος Ασφαλείας. “

Για το Δ.Σ.
-Ο-                                             -Ο-
       Πρόεδρος                               Γεν.Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος            ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

απο bloko.gr