Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Αποκαλυπτήρια Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών

Αποκαλυπτήρια Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών

961
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και τα Διεθνή Βραβεία «Giuseppe Sciacca» σας προσκαλούν στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος,

που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό των Αγίων Σοφίας, Πίστεως Ελπίδας και Αγάπης στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Το Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών είναι δωρεά του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, φιλοτεχνήθηκε από τον διεθνούς φήμης γλύπτη Γιάννη Μπάρδη. Η εκδήλωση έχει στόχο να αποδοθεί φόρος τιμής στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για το έργο του Έλληνα Αστυνομικού που υπερασπίζεται την ασφάλεια του πολίτη.

Στην εκδήλωση θα παραστούν μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο Καθηγητής Εγκληματολογίας και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Πανούσης, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία, εκ μέρους των Διεθνών Βραβείων ‘Giuseppe Sciacca’ ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, ενώ θα τιμηθούν οικογένειες Πεσόντων Αστυνομικών.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Αρχαιολόγος-Επικοινωνιολόγος Βίκυ Μπαφατάκη, αφιέρωμα της οποίας είναι η εγχάρακτη επιγραφή του μνημείου.

Είναι η πρώτη φορά που Διεθνής Οργανισμός, όπως τα Διεθνή Βραβεία G. Sciacca, συνδιοργανώνουν με συνδικαλιστικό φορέα των Αστυνομικών μια εκδήλωση μνήμης και φόρου τιμής σε Πεσόντες Έλληνες Αστυνομικούς.

πηγη