Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έδωσαν από το υστέρημά τους χρήματα σε απελπισμένο...

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έδωσαν από το υστέρημά τους χρήματα σε απελπισμένο άνεργο

877
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφού τον έσωσαν από την αυτοκτονία – Ο 35χρονος άντρας ήταν το τελευταίο διάστημα σε απόγνωση.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Ρόδου για την ανθρωπιά που έδειξαν απέναντι σε έναν απελπισμένο άνθρωπο, ο οποίος ήταν έτοιμος να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί όχι μόνο απέτρεψαν την προσπάθειά του, αλλά τον ενίσχυσαν οικονομικά για να σταθεί στα πόδια του!

Οι μοτοσικλετιστές που περιπολούσαν στην περιοχή του Μόντε Σμίθ εντόπισαν τον 35χρονο άνδρα να στέκεται στην άκρη του γκρεμού και να ετοιμάζεται να κάνει «βουτιά» θανάτου. Προσεκτικά και χωρίς να τον αναστατώσουν, τον πλησίασαν και προσπάθησαν να του πιάσουν κουβέντα επιχειρώντας να τον μεταπείσουν.

Ο 35χρονος αποκάλυψε ότι η μακρόχρονη ανεργία που προκάλεσε αξεπέραστα οικονομικά προβλήματα, ότι δεν μπορούσε να καλύπτει ούτε τα βασικά έξοδα για την επιβίωση του ίδιου και της μητέρας του και ότι τους τελευταίους δύο μήνες είχε προσπαθήσει άλλες τρεις φορές να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί συγκινήθηκαν από το δράμα του και, σύμφωνα με το rodospress, συνεννοήθηκαν να του δώσουν όσα χρήματα μπορούσε ο καθένας τους από το υστέρημά του για να αντεπεξέλθει στις άμεσες υποχρεώσεις του. Ο επίδοξος αυτόχειρας αρνήθηκε αρχικά να δεχτεί τα χρήματα, στη συνέχεια όμως πείστηκε από τους ένστολους να τα κρατήσει και, όταν εξασφαλίσει δουλειά, να τους τα επιστρέψει.

απο bloko.gr