Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Αυτοί είναι οι μισθοί στρατιωτικών που θα δώσει η κυβέρνηση – Αναλυτικοί...

Αυτοί είναι οι μισθοί στρατιωτικών που θα δώσει η κυβέρνηση – Αναλυτικοί πίνακες

826
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σοβαρά αναπάντητα ερωτηματικά αφήνει η συγκριτική μελέτη την οποία δημοσιοποίησε η ΠΟΕΣ .

Σύμφωνα με τα αναλυτικά αναφερόμενα σε αυτήν στοιχεία, τα οποία απεικονίζονται παρακάτω σε πίνακες, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μέχρι και το βαθμό του Αντισυνταγματάρχη εάν υλοποιηθεί η πρόταση του ΥΠΕΘΑ θα λαμβάνουν λιγότερα από εκείνα που λάμβαναν μέχρι τον Αύγουστο 2012.

Δεδομένου ότι το ΣΤΕ έχει καλέσει την Κυβέρνηση να συμμορφωθεί πλήρως με τις πρόσφατες αποφάσεις για τους μισθούς των στελεχών των ΕΔ και να τους επαναφέρει στο επίπεδο του Αυγούστου 2012, είναι σαφές ότι η αποστολή προς το ΥΠΟΙΚ εισήγησης για μικρότερες μεν, περικοπές δε και μάλιστα κάτω από το επίπεδο που επιτάσσουν οι αποφάσεις του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου αφήνει ακάλυπτη την Πολιτική και Στρατωτική Ηγεσία του Υπουργείου.

Σημειώνεται ότι Ταξίαρχοι, Αντιστράτηγοι, Υποστράτηγοι και Στρατηγοί είναι οι μόνοι που βλέπουν τους μισθούς τους να αυξάνονται και μάλιστα σημαντικά. Θα δεχτούν οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων ουσιαστική αύξηση μόνο του δικού τους μισθού και διαιώνιση των μισθών πείνας των υπολοίπων στελεχών;

{gallery}stories/galleries_ekapolice/misthologio{/gallery}

πηγη onalert.gr
απο policenet