Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Δράμα: Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στηρίζει το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Δράμα: Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στηρίζει το “Χαμόγελο του Παιδιού”

938
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μία σειρά εκδηλώσεων διοργανώνονται στις 3, 4 και 5 Ιουνίου στην πόλη της Δράμας για τη στήριξη του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».  Με αφορμή το τριήμερο των εκδηλώσεων ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών/ Τοπική Διοίκηση Δράμας σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 2 Ιουνίου  στις 12:00μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας.

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 19:00, η ψυχολόγος του Οργανισμού κα Ματίνα Γαβριήλογλου, ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Δράμας, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα το φαινόμενο της σχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού (Bullying) και θα παρουσιάσει το έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού» που φέτος διανύει το 20ο έτος δράσης του. H ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας και απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Επίσης την Πέμπτη 4 καιτην Παρασκευή 5 Ιουνίου, πραγματοποιείται το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά για παιδιά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο». 600 μικροί ποδοσφαιριστές, από Σχολικές Ομάδες και Ομάδες Ακαδημιών του Ν. Δράμας,  αγωνίζονται στο ιστορικό γήπεδο της Δόξας Δράμας σε ένα γιορτινό αγωνιστικό διήμερο για  «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Την εκδήλωση της Τελετής Λήξης, την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 20:00, θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004, κ. Θοδωρής Ζαγοράκης, συμπαίκτες του από την ιστορική αυτή ομάδα, καθώς επίσης και σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες από την πόλη της Δράμας που μας έκαναν περήφανους με τις διακρίσεις τους σε όλο τον κόσμο.

Το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τ.Δ. Δράμας σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, το Δήμο Δράμας, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Δράμας (Ε.Π.Σ. Δράμας) το Γ.Σ. Δόξας Δράμας και το Τμήμα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Δράμας και διοργανώνεται για την ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ώστε να μπορεί να συνεχίσει να στηρίζει τα χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Σ΄αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου και της προσφοράς σας θέλουμε όλους μαζί μας.  Τα παιδιά της Δράμας «Σκοράρουν για το Χαμόγελο».

Το συμβολικό αντίτιμο εισόδου είναι 1€ για την παρακολούθηση όλων των αγώνων και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

απο bloko.gr