Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΕΚτακτη Συνάντηση σήμερα Σταικούρα με τους εκπροσώπους Σωμάτων Ασφαλείας για τα αναδρομικά

ΕΚτακτη Συνάντηση σήμερα Σταικούρα με τους εκπροσώπους Σωμάτων Ασφαλείας για τα αναδρομικά

788
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταικούρα θα δουν σήμερα οι εκπρόσωποι των έξι ομοσπονδιών αστυνομικών,  λιμενικών και πυροσβεστών για να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν στην μισθολογική αποκατάσταση αλλά και τα αναδρομικά, σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr αρχικώς είχε κανονιστεί συνάντηση μόνο για τους εκπροσώπους των αστυνομικών και των πυροσβεστών μετά από επικοινωνία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, με τον συνάδελφό του στο Οικονομικών. Ωστόσο, μετά από παρότρυνση των συνδικαλιστών του λιμενικού και ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επικοινώνησε με τον κ.Σταικούρα, ζητώντας του να δεχτεί και τους λιμενικούς κι έτσι η συνάντηση ορίστηκε και για τα έξι προεδρεία για σήμερα στη μία μετά το μεσημέρι.  

Βασικό αίτημα, φυσικά, από την πλευρά των εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας  είναι η άμεση νομοθετική ρύθμιση ώστε να υλοποιηθεί σύντομα η μισθολογική αποκατάσταση και να δοθεί και το χρονοδιάγραμμα των αναδρομικών, όπως αυτά εξαγγέλθηκαν δια στόματος πρωθυπουργού μέσα στη Βουλή. Ολα τα νεότερα μετά τη συνάντηση.

Δώρα Βογιατζάκη

απο bloko.gr