Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ενστολη Διαμαρτυρία στη Κω-Απαράδεκτες οι συνθήκες στο προαύλιο χώρο του Τμήματος.

Ενστολη Διαμαρτυρία στη Κω-Απαράδεκτες οι συνθήκες στο προαύλιο χώρο του Τμήματος.

1038
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στην Κω βρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Πρόεδρος της Ένωσης Αθηνών ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης, εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία, σε συμπαράσταση του Προεδρείου και των συναδέλφων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β.Δωδεκανήσου, οι οποίοι αυτοί την ώρα πραγματοποιούν ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έμπροσθεν του Αστυνομικού Τμήματος Κω, διαμαρτυρόμενοι για τις  δυσμενείς πλέον συνθήκες για τους αστυνομικούς , τους κρατούμενους αλλά και τους πρόσφυγες στο Αστυνομικό Τμήμα Κως.

Ο λόγος για τον τεράστιο αριθμό λαθρομεταναστών που φιλοξενούνται στο αίθριο του τμήματος σε πολύ άσχημες συνθήκες. Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους, οι πολίτες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, μεγάλο είναι το ενδεχόμενο οι πρόσφυγες να είναι φορείς ασθενειών και πλέον το Τμήμα της Κώς, είναι εστία μολύνσεων και η εικόνα που αντικρίζει κανείς σε ένα νησί με τόσο τουρισμό αποτελεί την απόλυτη δυσφήμηση για τη χώρα μας.

Σε όλα αυτά η Πολιτεία είναι απούσα χωρίς καμία πρόβλεψη, όταν ο αριθμός των λαθρομεταναστών διαρκώς αυξάνεται, το μπαράζ συλλήψεων συνεχίζεται και καθημερινά καταφθάνουν και άλλοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ