Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Επίσκεψη της Ένωσης Ν/Α Αττικής στο ΤΕΕΜ

Επίσκεψη της Ένωσης Ν/Α Αττικής στο ΤΕΕΜ

1289
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Χθές 18/06/15 και ώρα 14:00 η Ένωσή Ν/Α Αττικής επισκέφθηκε το Τ.Ε.Ε.Μ. και την Πανελλήνια Ένωση Πυροτεχνουργών

Διαβάστε τη σχετική ανακοινωση:

Γλυφάδα 18/06/2015

     Σήμερα 18/06/15 και ώρα 14:00 η Ένωσή μας επισκέφθηκε το Τ.Ε.Ε.Μ. και την Πανελλήνια Ένωση Πυροτεχνουργών.

     Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Υπηρεσία των Πυροτεχνουργών- Αστυνομικών σκύλων εκρηκτικών, των συναδέλφων μας που εκτίθενται καθημερινά σε άμεσο κίνδυνο προκειμένου να εγγυηθούν την ασφάλεια του πολίτη.

     Στη συνάντηση ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών κ. ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ Εμμανουήλ, αναφέρθηκε στο σχεδιασμό για την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και την υπαγωγή του Τ.Ε.Ε.Μ.  στη Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων με την Ε.Κ.Α.Μ. και τα Πτητικά Μέσα της ΕΛ.ΑΣ.

     Η Ένωσή μας σας επισυνάπτει πρόταση της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας εμπεριστατωμένη αλλά και επιτακτική για την απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας των Τ.Ε.Ε.Μ. (Πυροτεχνουργών- Αστυνομικών Σκύλων Εκρηκτικών) προκειμένου να ληφθεί υπ’όψιν διότι εγγυάται το δημόσιο συμφέρον αλλά και την ασφάλεια του Έλληνα Πολίτη.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών η συμβολή της Υπηρεσίας με τον τρόπο που υφίσταται εδώ και τριάντα χρόνια είναι εχέγγυο της αποτελεσματικότητας της και κάθε μεταβολή μπορεί να επιφέρει δυσλειτουργίες με καταστροφικά αποτελέσματα.

Άλλωστε και  η πρόταση του Διοικητή της Κρατικής Ασφάλειας αλλά και του Διοικητή του Τ.Ε.Ε.Μ. εναρμονίζεται με την πρόταση της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών.

 

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                  -Ο-

 

Πρόεδρος                                Γεν.Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος    ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων
απο policenet