Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Ε.ΑΣ.Υ.Α. ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Ε.ΑΣ.Υ.Α. ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

1039
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τις εγκαταστάσεις για την προσωρινή στέγαση των προσφύγων – μεταναστών επισκέφτηκε το προεδρείο της ΕΑΣΥΑ στις 12 Αυγούστου.Διαβάστε σχετικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Τις τελευταίες μέρες στην περιοχή Ελαιώνας στο Βοτανικό πραγματοποιούνται έργα για την τοποθέτηση προσωρινών κατοικιών οι οποίες θα φιλοξενήσουν τους μετανάστες οι οποίοι έχουν κατακλύσει το κέντρο της Πρωτεύουσας και έχουν «βουλιάξει» τα ελληνικά νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων. Από την έναρξη των έργων αστυνομικές δυνάμεις από τα όμορα Αστυνομικά Τμήματα καθώς και μετακινημένοι αστυνομικοί από το σχέδιο «Θησέας» επιφορτίστηκαν τη φύλαξη των παραπάνω έργων.

    Η Ένωση Αθηνών επισκέφθηκε τους συναδέλφους στο σημείο για να διαπιστώσει τις συνθήκες εργασίας τους, λόγω του ιδιόμορφου της περιοχής, των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούν αυτή την εποχή και των ιδιαίτερων συνθηκών υγιεινής και ασφαλείας. Οι συνάδελφοι που βρίσκονται εκεί, μας δήλωσαν ότι επικρατούν ικανοποιητικές συνθήκες, δεδομένου  του σημείου, αφού διατίθεται σε εικοσιτετράωρη βάση υπηρεσιακό όχημα με κλιματισμό. Επιπλέον η Ένωση ζήτησε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής να υπάρχει διοικητική μέριμνα η οποία και άρχισε να παρέχεται με πρωτοβουλία της παρακείμενης Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.

    Θα συνεχιστούν οι επισκέψεις – συναντήσεις με τους συναδέλφους που υπηρετούν εκεί για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν στο μέλλον.

 

 

                                                               Για το Δ.Σ.

                     – Ο –                                                                                   – Ο –
                 Πρόεδρος                                                                     Γεν. Γραμματέας

 

   ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                                                          ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

πηγη