Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Η UNICEF βράβευσε τον Μανώλη Σφακιανάκη

Η UNICEF βράβευσε τον Μανώλη Σφακιανάκη

866
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στον διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το βραβείο UNICEF 2014

Χθές στη Στοά του Βιβλίου βραβεύτηκαν παιδιά από σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια όλης της χώρας που συμμετείχαν στην καμπάνια της UNICEF «Η κατάσταση των Παιδιών στον κόσμο- Ας οραματιστούμε ξανά το μέλλον: Καινοτομία για κάθε παιδί. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού 20 Νοεμβρίου». Η χθεσινή μέρα συνέπεσε με τη συμπλήρωση, φέτος, 25 ετών από την υιοθέτηση από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1989, της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Στην εκδήλωση, η UNICEF τίμησε με το βραβείο UNICEF 2014 το διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη για τη σημαντική του συμβουλή στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών στην Ελλάδα. Το βραβείο παρέδωσε ο γενικός διευθυντής της UNICEF Ελλάδας, Ηλ. Λυμπέρης.

Βραβεία έδωσαν επίσης η υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Επίσης, συμμετείχε ο ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, ενώ εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού που έχει συνάψει ειδική συμφωνία με τη Unicef, παρέστησαν ο προπονητής της ομάδας κ. Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές Αλ. Ντομίγκεζ και Μ. Μέγιερι, που βράβευσαν κάποια από τα παιδιά που διακρίθηκαν.

Συντονιστής στην εκδήλωση ήταν ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

Τα έργα των παιδιών εκτίθενται στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου), από Πέμπτη 20 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

απο policenet