Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ

ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ

930
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οι θέσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως αυτές προβλήθηκαν την Παρασκευή 3/4/2015 στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ικανοποίησαν τους εργαζομένους στην ΕΛ.ΑΣ., και έχω την αίσθηση, τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας.

Πρέπει να παραδεχθούμε ότι η καταλυτική-κομβική αυτή παρέμβαση υπό τις ειδικές συνθήκες που έλαβε χώρα, περιποιούν τιμή και προσδίδουν κύρος στον κ. Αναπληρωτή Υπουργό για το σθένος και το θάρρος με τα οποία επιχειρηματολόγησε. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να μεταφέρω αυτή την ικανοποίηση των συναδέλφων μου, ανεξαρτήτως της δικής μου, ως Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ γιατί η στάση του κ.Υπουργού είναι κορυφαία προσφορά στη δημοκρατία, στην εύρρυθμη λειτουργία των Συνταγματικών αρχών και βεβαίως στην ουσιαστική προστασία του Έλληνα πολίτη.

Φαίνεται ότι, στη δοκιμασία που υφίσταται σήμερα το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας υπάρχουν καθαρές φωνές που μειώνουν τους κοινωνικούς κραδασμούς χωρίς να υπολογίζουν το ενδεχόμενο προσωπικό πολιτικό κόστος

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης
Πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Α.
Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ