Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Κικίλιας: ” Είναι ευχής έργον η δημιουργία ταμείου ενστόλων “, Τί είπε...

Κικίλιας: ” Είναι ευχής έργον η δημιουργία ταμείου ενστόλων “, Τί είπε για το tetra, τις μεταθέσεις και τα ρεπό

895
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ειδήσεις επιδαψίλευσε κατά τη δίωρη παραμονή του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης στους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των 5 ενώσεων της Αττικής, στη διαρκεια του 2ου διευρυμένου δ.σ. που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας υπό την οργανωτική μέριμνα της ένωσης νοτιοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο κ. Κικίλιας μιλώντας για το θέμα του ΤΕΑΠΑΣΑ, φέρεται να εξέφρασε την ελπίδα του ότι το ταμείο θα γίνει επαγγελματικό ώστε να

διατηρήσει τη σημερινή διαχειριστική μορφή του,  ενώ φέρεται επίσης να είπε, πως “ευχής έργον είναι, να δημιουργηθεί κάποια στιγμή ένα ταμείο όλων των έντολων που υπηρετούν στα ΣΑ και στις ΕΔ”.

Στη συνέχεια, ο κ. υπουργός, αναφερόμενος στο διαγωνισμό για την προμήθεια νέου συστήματος τηλεπικοινωνιών, τόνισε πως υπάρξει συνεννόηση με τον κ. αρχηγό και τις αρμόδιες υπηρεσίες να δρομολογηθούν στο συντομότερο δυνατό χρόνο οι διαδικασίες προμήθειας συστήματος κατά πολύ ανώτερου απ’ αυτό της προηγούμενης δεκαετίας για ν’ αποφανθεί ότι “οι επικοινωνίες θα γίνουν ακόμη και με σινιάλα καπνού εάν χρειαστεί, παρά να υποκύψουμε και να υπαγράψουμε μια σύμβαση επαχθής και ζημιογόνα”.

Ο κ. Κικίλιας επιβεβαίωσε στους συνδικαλιστές τις αποκαλύψεις του bloko.gr για μοριοδότηση των αστυνομικών που υπηρετούν σε μάχιμες μονάδες ώστε ν’ αποκτούν προβάδισμα στις μεταθέσεις προς το τόπο συμφερόντων, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το ποιες υπηρεσίες θα θεωρηθούν ως μάχιμες, ενώ επίσης, αναφέρθηκε στο ζήτημα των οφειλόμενων ρεπό, τονίζοντας ότι έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα ώστε οι Στρατηγοί να καθορίσουν πλάνο “αποχρέωσης”.

απο bloko.gr