Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ 3000...

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ 3000 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ

816
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια ανάσα πριν από το κλείσιμο μιας πολύφερνης συμφωνίας βρίσκεται η πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, με την οποία αναμένεται να λυθεί ο γόρδιος δεσμός των πολλών και ποικίλων προβλημάτων που δημιουργεί στο Σώμα η έλλειψη οχημάτων. Μάλιστα,εάν όλα πάνε κατ ευχήν, η Αστυνομία και το προσωπικό δεν αναμένεται ν’ αντιμετωπίσουν …. “κινησιακά” προβλήματα για τα τουλάχιστον 5 επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο κ. Κικίλιας βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία της δωρεάν παραχώρησης στην Αστυνομία 3.000 περιπολικών από την Κορεατική κυβέρνηση, κατασκευασμένα με προδιαγραφές και εξοπλισμό που θα τεθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες και τη διεύθυνση Πληροφορικής, ενώ από ελληνικής πλευράς θ΄αναληφθεί η υποχρέωση της εκχώρησης της συντήρησης τους στην εταιρεία προμήθεια των οχημάτων, για όσο χρόνο ή χιλιόμετρα που η ΕΛ.ΑΣ θα κρίνει ότι θα μπορούν να ικανοποιούν με επάρκεια τις υπηρεσιακές ανάγκες.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, οι βάσεις για την επωφελή συνεργασία έχουν τεθεί και εβαπόκειται στην όποια ηγεσια προκύψει μετά τις εκλογές, να την υλοποιήσει μέσα στο επόμενο δίμηνο

απο ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ