Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Με ανακοινώσεις τους οι Ενωση Δωδεκανησου & Δυτικής & B/Α Αττικής καταδικάζουν...

Με ανακοινώσεις τους οι Ενωση Δωδεκανησου & Δυτικής & B/Α Αττικής καταδικάζουν τις συνδικαλιστικές διώξεις.

933
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δείτε τις ανακοινώσεις των προεδρείων Δωδεκανήσου και Δυτικής & B/Α Αττικής:

ΕΝΩΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδ/νησου καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την συνδικαλιστική δίωξη του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης  και στέκεται στο πλευρό τους,  ξεκαθαρίζοντας  στους εμπνευστές αυτών των μεθοδεύσεων ότι αυτές οι ενέργειες μας χαλυβδώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς.

Επίσης θέλουμε να θυμίσουμε ότι η δουλεία του Συνδικαλιστή είναι να συνδράμει στην καλή λειτουργία των υπηρεσιών και να καυτηριάζει τα κακώς κείμενα.

Παράλληλα διαμηνύουμε σε όσους είχαν συνηθίσει τους συνδικαλιστές να πίνουν καφέ στα γραφεία της διοίκησης και να κλείνουν το στόμα τους προκειμένου να κάνουν κανένα ¨ρουσφετάκι¨ να καταλάβουν το γρηγορότερο ότι οι εποχές άλλαξαν.

Τέλος απαιτούμε από την Διοίκηση να αφουγκράζεται τις αγωνίες και τα παράπονα τον συναδέλφων όπως αυτά εκφράζονται από αυτούς που έχουν επιλέξει με δημοκρατικές διαδικασίες και να σταματήσουν τις τακτικές της τρομοκρατίας και του εκφοβισμού γιατί αυτές δεν μας πτοούν.  
                                    

Για το  Διοικητικό Συμβούλιο
                   O Πρόεδρος                                                   Ο   Γεν. Γραμματέας

            ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ                           ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ξενοφών

ΕΝΩΣEIΣ ΔΥΤΙΚΗΣ & B/Α ΑΤΤΙΚΗΣ:

    Η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, συμπαραστέκεται και στηρίζει τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για την πειθαρχική δίωξη που κινήθηκε εις βάρος τους, για ενέργειες που αφορούν καθαρά τα συνδικαλιστικά τους καθήκοντα.
    Η Ένωσή μας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις πρόσφατες συνδικαλιστικές διώξεις και τίθεται ενάντια σε κάθε μορφή φίμωσης του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος.
       
Για το Δ.Σ.
                     – Ο –                                                                            – Ο –
                        Πρόεδρος                                                               Γεν. Γραμματέας
          ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος                                               ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

     Η πειθαρχική δίωξη εις βάρος μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονικής, αποτελεί αναχρονιστική ενέργεια και ευθεία συνδικαλιστική δίωξη για νόμιμες ενέργειες.
   Το Συνδικαλιστικό Δικαίωμα εμπεριέχει και το δικαίωμα άσκησης κριτικής για ενέργειες της Διοίκησης, που αφορούν άνιση ή επιλεκτική μεταχείριση εργαζομένων και είναι κατοχυρωμένο Συνταγματικά και με τους Ν.1264/82 σε συνδ. Ν.2265/94 και Ν.3938/2011.
   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής, σύσσωμο συμπαρίσταται ολόψυχα στους διωκόμενους συναδέλφους και ευελπιστεί ότι η Φυσική και Πολιτική Ηγεσία έστω και τώρα θα αναιρέσουν την άδικη αυτή δίωξη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κων/νος                                             ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος