Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ποια προβλήματα των αστυνομικών της ν/α Αττικής δεσμεύτηκε να επιλύσει ο διευθυντής...

Ποια προβλήματα των αστυνομικών της ν/α Αττικής δεσμεύτηκε να επιλύσει ο διευθυντής του Κικίλια

908
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης ν/α Αττικής και για ποια αιτήματα αναλήφθηκαν δεσμεύσεις από το διευθυντή του Κικίλια.

“Σήμερα 25/11/2014 και ώρα 11:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής με

τον Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο. Στη προγραμματισμένη συνάντηση του προεδρείου και του Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού, κατατέθηκε και συζητήθηκε αίτημα της Ένωσης για διάθεση υπηρεσιακού ιατρού ανά 2 ημέρες την εβδομάδα στη Δ.Α.Ν/Α.Α. και στην Δ.Α.Α.Α. αντίστοιχα.

Συζητήθηκε επίσης, η μεταστέγαση του Α.Τ. και Τ.Α. Αργυρούπολης, η δημιουργία λέσχης σίτισης για τους Αστυνομικούς της Νοτιοανατολικής Αττικής και επιμέρους θέματα της Δ.Α.Ν/Α.Α., Υ.Α.Ν/Α.Α. και Δ.Α.Α.Α.(ενισχύσεις με προσωπικό, αυτοκίνητα κτλ.). Ο Διευθυντής μας διαβεβαίωσε ότι έχει πλήρη εικόνα όσον αφορά τη μεταστέγαση του Α.Τ. και Τ.Α. Αργυρούπολης. Για το δε αίτημα της Ένωσης  για διάθεση υπηρεσιακού ιατρού στη Δ.Α.Ν/Α.Α. και Δ.Α.Α.Α. είπε ότι αντιλαμβάνεται τη σημαντικότητά του και θα το εξετάσει με θετική διάθεση. Όσον αφορά την ενίσχυση των Τμημάτων Ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής, τόνισε ότι με την ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης θα ληφθεί μέριμνα για ορθολογική κατανομή του προσωπικού.

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                        -Ο-      

Πρόεδρος                                              Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                         ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

απο bloko.gr