Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

969
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια πρωτοβουλία απο την Ενωση Αστυνομικων Αθηνων για τα παιδιά των συναδέλφων.Διαβαστε αναλυτικά:

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Ενημερώνουμε όσους γονείς ενδιαφέρονται, για τη προσφορά που αφορά τα μέλη της Ένωσης και κατ’ επέκταση τα τέκνα τους ηλικίας από 5-15 ετών, που μας έγινε από το  ATHENS SUMMER DAY CAMP, ένα ημερήσιο, καλοκαιρινό, αθλητικό πρόγραμμα πολλαπλών δραστηριοτήτων για πέντε περιόδους στο αθλητικό κέντρο, στο πάρκο Γουδή – Μπάντμιντον  απέναντι από το  401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Α΄περίοδος από 15/6/2015 έως 26/6/2015

Β΄περίοδος από 29/6/2015 έως 10/7/2015

Γ΄περίοδος από 13/7/2015 έως 24/7/2015

Δ΄περίοδος από 27/7/2015 έως 31/7/2015

Ε΄περίοδος από 31/8/2015 έως 10/9/2015

      Στα πλαίσια της συνεργασίας όλων των φορέων της περιοχής, σε συνδυασμό με τον κοινωνικό ρόλο του camp, μας έγινε πρόταση να συνεργαστούμε έτσι ώστε  να ωφεληθούν οι συνάδελφοί οι οποίοι ενδιαφέρονται να απασχοληθούν τα παιδιά τους για μία ή περισσότερες περιόδους.

Αναλάβαμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε όσους συναδέλφους ενδιαφέρονται προκειμένου να μειώσουμε το κόστος συμμετοχής, το οποίο τελικά για κάθε περίοδο 2 εβδομάδων είναι  90,00€(για γονείς με τρία και άνω τέκνα ισχύουν περαιτέρω προσφορές).

     Σύμφωνα με το πρόγραμμα που μας έχει αποσταλεί τα  παιδιά έρχονται καθημερινά σε επαφή  με τη φύση (βουνό – θάλασσα), το δημιουργικό παιχνίδι, τον αθλητισμό (ποδόσφαιρο, βόλλεϋ, τέννις, τοξοβολία, κολύμβηση, σκοποβολή, ιππασία) , που σκοπό  έχουν την επίτευξη στόχων, την  οικοδόμηση αυτοεκτίμησης, την ανεξαρτησία, την κοινωνικότητα  και την  τόνωση της αυτοπεποίθησης  τους.

            Η προσφορά αυτή ισχύει για εγγραφές μέχρι την Παρασκευή 12   Ιουνίου.

Για το λόγο αυτό όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα της Ένωσης Αθηνών 210-5236302 & 210-5249914 έως την Πέμπτη 11 Ιουνίου, για να ενημερωθούν για τον τρόπο εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες το πρόγραμμα, τις ώρες λειτουργίας κλπ μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.athensdaycamp.gr ή την ιστοσελίδα μας www.easya.gr όπου έχουν αναρτηθεί σχετικά ενημερωτικά έντυπα.

 

Για το Δ.Σ.

                     – Ο –                                                                                   – Ο –
                           Πρόεδρος                                                                                                  Γεν. Γραμματέας

                                                    

                 ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                                                    ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

 

απο easya.gr