Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Σκοτεινές μέρες, Ένα βιβλίο αστυνομικού που αξίζει να το ξεφυλίσσετε.

Σκοτεινές μέρες, Ένα βιβλίο αστυνομικού που αξίζει να το ξεφυλίσσετε.

1051
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 

Στη σελίδα της Ενωμένης Θεσσαλονίκης και σε ανάρτηση του Αλ. Καλευρα, βρήκαμε τις πληροφορίες για την εκδήλωση που προγραμματίζεται για σήμερα το απόγευμα.

Κι επειδή μας αρέσει όταν οι αστυνομικοί ξεπερνούν τα υπηρεσιακά και στεγανα και προάγουν το πνεύμα και τον πολιτισμό, σας συνιστούμε ανεπιφύλαχτα να στηρίξετε τον κόπο και την προσπάθεια του κ. Δημητριάδη ν’΄αποτυπώσει τις ευαισθησίες και τις ανησυχίες του σ’ ένα βιβλίο.

“Eυχαριστώ τον συνάδελφο Kokonas Aris για την ενημέρωση . Παρουσίαση του πρώτου βιβλιου του συναδέλφου και φίλου Μάριου Δημητριάδη. Με την στήριξη της Ενωμένης Θεσσαλονίκης και φυσικά όλων των συναδέλφων. Όσοι μπορούν να παραβρεθούν για να στηρίξουν αυτήν του την προσπάθεια, η παρουσίαση θα γίνει στο Εστιατόριο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης (Μοναστηρίου 326) την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19:00. Ακολουθεί η ανακοίνωση της Λέσχη Ανάγνωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης “Χρίστος Τσολάκης”.
Η Λέσχη Ανάγνωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης “Χρίστος Τσολάκης” προσκαλεί όλους τους φίλους του βιβλίου στην συνάντηση με τoν συγγραφέα Μάριο Δημητριάδη στο Εστιατόριο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης (Μοναστηρίου 326) την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19:00. Ο συγγραφέας θα μας παρουσιάσει το βιβλίο του “Σκοτεινές Μέρες” και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Από την κεντρική Επιτροπή της Ενωμένης Θεσσαλονίκης”

ΑΠΟ BLOKO.GR