Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Χρυσό βραβείο για εφαρμογή της διώξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Υπάρχει και η άλλη...

Χρυσό βραβείο για εφαρμογή της διώξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Υπάρχει και η άλλη Αστυνομία

928
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας CYBERKID της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βραβεύτηκε στο Mobility Forum & Apps Awards 2015 με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη εφαρμογή όσον αφορά την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη».

To application CYBERKID για έξυπνα τηλέφωνα δημιουργήθηκε από τη  Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση παιδιών ηλικίας μέχρι 12 ετών, καθώς και των γονέων τους σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Στόχος της εφαρμογής είναι η προβολή θετικών πλευρών του διαδικτύου, αλλά παράλληλα και η ενημέρωση για τους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων του ψηφιακού κόσμου, καθώς και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα.

Το Mobility Forum & Apps Awards 2015 είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση απονομής βραβείων που αφορούν εφαρμογές στην Ελλάδα. Βασικό μήνυμα των βραβείων είναι η παρακίνηση και η επιβράβευση των ταλαντούχων δημιουργών και καινοτόμων εταιριών και οργανισμών στη σύγχρονη τεχνολογική εποχή, ενώ προϋπόθεση δεν αποτελεί οι εφαρμογές να είναι ήδη γνωστές στο καταναλωτικό κοινό, αλλά να είναι καινοτόμες και να διαθέτουν τα στοιχεία αυτά που να τους προσδίδουν προοπτική διάκρισης και διάρκειας στην ελληνική αγορά.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης.

newsit.gr