Αρχική ΕΛΛΑΔΑ 20 Οκτωβρίου – Εορτή του Αγ. Αρτεμίου – Ημέρα της Αστυνομίας

20 Οκτωβρίου – Εορτή του Αγ. Αρτεμίου – Ημέρα της Αστυνομίας

1095
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος της Ε.Γ. κ. Γρηγόριος Γερακαράκος πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα η εκδήλωση για την «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Η αντιπροσωπεία μας παρακολούθησε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης – Υποστράτηγος ε.α. Νεκτάριος Κιούλος, παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, επίσημων προσκεκλημένων, εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων και συνδικαλιστικών φορέων, τμημάτων των Δοκίμων Αστυφυλάκων και Υπαστυνόμων, συναδέλφων εν ενεργεία και αποστρατεία, καθώς και φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις έδρες των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων και Διευθύνσεων Αστυνομίας της Χώρας, όπου παρέστησαν επίσης αντιπροσωπείες των Πρωτοβαθμίων Ενώσεών μας.


poasy.gr