Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Mε «Αστυνομικό Αριστείο Ανδραγαθίας» τιμήθηκαν 4 αστυνομικοί στη Μεσσηνία

Mε «Αστυνομικό Αριστείο Ανδραγαθίας» τιμήθηκαν 4 αστυνομικοί στη Μεσσηνία

1063
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χτες, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, βραβεύθηκαν τέσσερις (4) Αστυνομικοί, για εξαίρετη πράξη ανδραγαθίας, με την οποία επέδειξαν εμπράκτως υψηλό αίσθημα υπηρεσιακής ευθύνης.

Ειδικότερα, στα τέσσερα τιμώμενα πρόσωπα απονεμήθηκε από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Υποστράτηγο κ. Βασίλειο Γεωργακόπουλο, το μετάλλιο «Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας», καθώς και η απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την προαγωγή στον επόμενο βαθμό τεσσάρων (4) αστυνομικών, που τραυματίστηκαν την 7.5.2012, μετά από συμπλοκή με ένοπλους σκληρούς κακοποιούς, που προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Καλαμάτα και οι οποίοι στη συνέχεια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Στην τελετή βράβευσης παρέστησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, Διευθυντής κ. Αδαμάντιος Μητρόπουλος, ανώτεροι αξιωματικοί, προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, συγγενείς και φίλοι των τιμηθέντων.

πηγή: best-tv.gr