Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Αστυνομικοί μεταμφιέζονται σε σούπερ ήρωες για να διασκεδάσουν παιδιά που νοσηλεύονται στο...

Αστυνομικοί μεταμφιέζονται σε σούπερ ήρωες για να διασκεδάσουν παιδιά που νοσηλεύονται στο Οχάιο [βίντεο]

865
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους μικρούς ασθενείς της κλινικής Promedica Toledo Chlidren’s Hospital στο Οχάιο. Τα μέλη της τοπικής ομάδας επίλεκτων αστυνομικών μεταμφιέστηκαν ως αγαπημένοι ήρωες κόμικς και ταινιών φαντασίας και συμμετείχαν σε μια σκηνοθετημένη σύλληψη του κακού.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην οροφή του νοσοκομείου με ελικόπτερο και κατέβηκαν με τη βοήθεια σκοινιών στα παράθυρα της κλινικής όπου τους περίμεναν οι μικροί ασθενείς που είχαν ειδοποιηθεί μέσω μιας ειδικής εκπομπής που παιζόταν στις τηλεοράσεις των δωματίων τους. Ο Σούπερμαν, ο Σπάιντερμαν, ο Άϊρον Μαν, ο Γούλβεριν, ο Θορ και άλλοι ήρωες έδωσαν μάχη με τους κακούς και τους κατατρόπωσαν.

Στην συνέχεια ανέβηκαν στα δωμάτια και έβγαλαν φωτογραφίες με τα παιδιά που είχαν ενθουσιαστεί. Ο αστυνομικός Ματ Σλέιμαν που υποδύθηκε έναν από τους ήρωες δήλωσε: «Ήταν φανταστικό. Το να κατεβαίνεις σιγά σιγά τους ορόφους της κλινικής και να βλέπεις τα πρόσωπα των παιδιών να φωτίζονται είναι συγκλονιστικό. Βλέπεις ότι φέρνεις χαρά στη ζωή τους».

Πηγή: Αστυνομικοί μεταμφιέζονται σε σούπερ ήρωες για να διασκεδάσουν παιδιά που νοσηλεύονται στο Οχάιο [βίντεο]

{youtube}Nsw17DOEzTs{/youtube}

 πηγη