Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΕ για τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που δεν απέτρεψαν την ένστολη συγκέντρωση...

ΕΔΕ για τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που δεν απέτρεψαν την ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας!!!

773
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο αστυνομικό τμήμα της Κω, για τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης που επικρατούν στο τμήμα…Αστυνομικοί συνδικαλιστές συμμετείχαν στη διαμαρτυρία και σήμερα , αναγνωστης του ιστολογίου bloko.gr , έστειλε επιστολή που αναφέρει οτι διαταχθηκε ΕΔΕ, γιατι δεν εμποδίστηκαν οι συγκεντρωσεις διαμαρτυριας στο Α.Τ. Κω απο τους συναδέλφους τους αστυνομικούς!!!

Διαβάστε την επιστολή:

Επιστολή αναγνώστη

” Όχι μόνο δεν τους  ενισχύουν ηθικά για τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν, αλλά θέλουν και να τους τιμωρήσουν! Η απίστευτη στάση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ προς τους αξιωματικούς στα Δωδεκάνησα αποτελεί το θέμα συζήτησης σε

όλους τους κόλπους της τοπικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, η ηγεσία του Σώματος ακολουθώντας μια παράλογη τακτική, αυτή της πειθαρχικής έρευνας χωρίς λόγο, διέταξε την έρευνα αυτή κατά των διοικητών αξιωματικών της Β Διεύθυνσης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και τους εγκαλεί με το σκεπτικό ότι δεν απέτρεψαν συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ, δηλαδή συναδέλφους τους αστυνομικούς, οι οποίοι διαδήλωσαν για τις άθλιες συνθήκες κράτησης μεταναστων και τις επίσης άθλιες συνθηκες εργασιας αστυνομικών εκει οπου κρατουνται λαθρομεταναστες στην Κω.

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ δηλαδή αντί να δει πως θα βελτιώσει τις συνθήκες αυτές, τόσο εργασίας των αστυνομικών, όσο και παραμονής των λαθρομεταναστών, “δείχνει τα δόντια της” σε αυτούς που έθιξαν το θέμα, βάζει κάτω από το χαλί το πρόβλημα, αντί να το θέσει επί τάπητος και προσπαθεί να τιμωρήσει αξιωματικούς οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα.

ΕΛ.ΑΣ το μεγαλείο σου! “

 

απο bloko.gr