Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Θα προλάβουν να μπουν “αυξήσεις” και αναδρομικά στη μισθοδοσία Νοεμβρίου;

Θα προλάβουν να μπουν “αυξήσεις” και αναδρομικά στη μισθοδοσία Νοεμβρίου;

863
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κανονικά, η σημερινή ημερα είναι φαινομενικά η καταληκτική προθεσμία ώστε να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες από το υπουργείο Οικονομικών για να είναι έτοιμο το επίμαχο Π.Δ. που αφορά στην κατά το ήμισυ  μισθολογική αποκατάσταση των ένστολων και στην επιστροφή των αναδρομκών του 2004 ώστε να καταβληθούν στους ένστολους τα χρήματα στην ερχόμενη μισθοδοσία.

Πληροφορίες του bloko.gr ωστόσο από έγκυρες πηγές τοσο του υπουργείου Οικονομικών, όσο και από το Δημοσιας Τάξης σημειώνουν

πως κάτι τέτοιο είναι πρακτικά και πραγματικά αδύνατο να επιτευχθεί, καθώς δεν μπορούν να υπερσυμπιεστούν οι απαιτούμενοι χρόνοι.

Τί πρόκειται να γίνει; Θα οδηγηθεί η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός σ’ ένα δίχως προηγούμενο φιάσκο; Καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν πως έχει εξευρεθεί λύση ώστε να δατηρηθούν ανοιχτοί οι κωδικοί μισθοδοσίας, προκεμένου όταν επιτέλους τελειώσουν τα διαδικαστικά ζητήματα, με μια ηλεκτρονική εντολή να ενσωματωθούν οι παρεχομενες “αυξήσεις” χωρίς να υπάξουν νέες αναταράξεις στο ένστολο προσωπικό, που μετά από δύο και πλέον χρόνια μισθολογικής ανυδριας, προσβλέπει στα χρήματα αυτά και στην μετά από καιρό έστω κι έτσι, ενίσχυση των απολαβών.

απο bloko.gr