Αρχική E.K.A. Ένωση Αθηνών: Όλοι στην Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ 8-9-17

Ένωση Αθηνών: Όλοι στην Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ 8-9-17

1456
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα με τον διαρκή του αγώνα απέναντι στις διαχρονικές αδικίες και σκληρές αποφάσεις των εκάστοτε κυβερνήσεων, έχει αποδείξει ότι δεν πτοείται ούτε από τις συγκυρίες ούτε από τις δυσκολίες.

Αυτό το άκαμπτο φρόνημα που το διακατέχει, εκπορεύεται από την ουσιαστική και διαρκή συμπαράσταση των υγιώς σκεπτόμενων συναδέλφων, οι οποίοι βλέπουν ότι η μόνη δύναμη που έχουν είναι η ισχυροποίηση του συνδικάτου τους.

Η Ένωση Αθηνών σε αυτό το πλαίσιο και ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, καλεί τους συναδέλφους σε μαζική και ισχυρή συμμετοχή στην προγραμματισμένη πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 καιώρα 18.00, στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη.

Το κάλεσμα αυτό δεν έχει τα χαρακτηριστικά μιας ετήσιας υποχρέωσης ή μιας χρόνιας συνήθειας, αλλά σηματοδοτεί μια σκληρή αντίδραση στις κυβερνητικές πρακτικές παράδοσης άνευ όρων της Χώρας μας, φτωχοποίησης των εργαζομένων και καταβαράθρωσης του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού.

Πρέπει να δείξουμε περήφανα σε αυτούς ότι δεν είμαστε λωτοφάγοι, ούτε μπορούν να θεωρούν τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας παρίες. Είναι σίγουρο ότι θα ακούσουμε ευχολόγια, υποσχέσεις και ψεύτικα λόγια για πολλοστή φορά.

Η κυβέρνηση άλλη μια φορά με τις δηλώσεις της, θα προσπαθήσει να μας καθησυχάσει για να κερδίσει χρόνο.

Ο χρόνος όμως είναι ο σκληρότερος κριτής όλων.

Η μνήμη η βασικότερη σταθερά για το μέλλον.

Αυτοί στα ψέματα τους και Εμείς στους αγώνες μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Αναχώρηση με λεωφορεία από τα γραφεία της Ένωσης (Χαλκοκονδύλη 37)

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 08.00 π.μ.

Για το Δ.Σ

 – Ο –                                                – Ο –

                                 Πρόεδρος                                       Γεν. Γραμματέας                        ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                             ΡΗΓΑΣ Νικόλαος