Αρχική E.K.A. Αντιπρόεδρος Ένωσης Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος στο realfm: ”Είμαστε στόχοι σε πεδίο βολής”...

Αντιπρόεδρος Ένωσης Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος στο realfm: ”Είμαστε στόχοι σε πεδίο βολής” !!!

3542
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Είμαστε στόχοι σε πεδίο βολής», είπε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος, με αφορμή τα πυρά με καλάσνικοφ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη.

«Δεν γίνονται επιθέσεις εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, αλλά εναντίον των αστυνομικών… Είμαστε στόχοι σε πεδίο βολής», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πάκος τόνισε ότι «στόχος της επίθεσης ήταν δύο αστυνομικοί», οι οποίοι «άκουσαν κρότο και καλύφθηκαν». Αποκάλυψε επίσης ότι «η αστυνομία είχε τη δυνατότητα να γίνει καταδίωξη, αλλά δεν δόθηκε τέτοια εντολή».

Όπως είπε «ο πρώτος αξιωματικός έφτασε μετά από 45 λεπτά για να βάλει κορδέλα στην Χαριλάου Τρικούπη». «Αυτός που πυροβόλησε θα μπορούσε να πίνει καφέ στα Εξάρχεια ή στο σπίτι του και να γελάει», πρόσθεσε.

Άφησε αιχμές για την στάση της ΕΛ.ΑΣ και της πολιτείας για την παραβατικότητα στα Εξάρχεια λέγοντας ότι με τον κατάλληλο σχεδιασμό θα μπορούσε η αστυνομία να επέμβει στην περιοχή και κατήγγειλε: «Όταν δεχόμαστε μολότοφ τα βράδια, οι εντολές είναι να μην μετακινηθούμε».

Πηγή: real.gr