Αρχική E.K.A. ΕΚΑ Θεσσαλονίκης, Κεντρική & Δυτική Μακεδονία συστρατεύονται με το Πανελλαδικής εμβέλειας Ε.Κ.Α.!

ΕΚΑ Θεσσαλονίκης, Κεντρική & Δυτική Μακεδονία συστρατεύονται με το Πανελλαδικής εμβέλειας Ε.Κ.Α.!

2662
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε ευρεία συγκέντρωση μεταξύ αντιπροσώπων της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να συζητηθούν, τόσο ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας, όσο και η κοινή γραμμή στήριξης στις αρχαιρεσίες του επερχόμενου 27ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. 26, 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2017.

Ειδικότερα, στη παραπάνω συγκέντρωση συμμετείχαν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης και των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Πέλλας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Αφού έγινε πλήρης και διεξοδική ενημέρωση από τα παρόντα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, αποφασίστηκε, από όλους τους παρόντες εκλεγμένους Αντιπροσώπους των πρωτοβάθμιων Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, η στήριξη στο Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) και στον επικεφαλής αυτού, κ. Γρήγορη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, διότι, αποδεδειγμένα και έμπρακτα, τα μέλη του Κινήματος αγωνίζονται καθημερινά και αδιάκοπα για τα δικαιώματα και τα συμφέροντα όλων ανεξαιρέτως των συναδέλφων μας.

Παράλληλα, αποφασίστηκε, για την καλύτερη, απρόσκοπτη και πληρέστερη συνδικαλιστική δράση των αντιπροσώπων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στη Βόρεια Ελλάδα, να ιδρυθούν, σε κάθε πρωτοβάθμια Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων που λειτουργεί ανά Διεύθυνση Αστυνομίας Νομού, συνδυασμοί Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών (ΕΚΑ).

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !!!

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών – ΕΚΑ