Αρχική E.K.A. Ε.Κ.Α Αθηνών: Δωρέαν μαθήματα χορού παιδιών

Ε.Κ.Α Αθηνών: Δωρέαν μαθήματα χορού παιδιών

692
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί Σχολή Χορού του Τμήματος Εκπαίδευσης της Γ.Α.Δ.Α. στη Λ. Μεσογείων 136, Αμπελόκηποι στην παλιά ΕΡΤ, δίπλα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η Σχολή Χορού διδάσκει παραδοσιακούς ελληνικούς – λαϊκούς χορούς καθώς και λατινοαμερικάνικους – ευρωπαϊκούς χορούς για παιδιά ηλικίας από 4 έως 17 ετών.
Τα μαθήματα γίνονται στο θεατράκι που είναι εντός των εγκαταστάσεων της παλιάς ΕΡΤ δίπλα από τα γραφεία της Πληροφορικής κάθε Σάββατο και Κυριακή και ώρα 10.00 έως 13.00.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες για τα παιδιά τους κάθε Σάββατο και ώρα 10.00 έως 13.00 στο θεατράκι όπου γίνονται τα μαθήματα χορού και τηλεφωνικά από τους χοροδιδάσκαλους κ.κ. Κιούφη Διονύσιο και Γούλα Ευάγγελο στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6936831411 και 6981883738, αντίστοιχα, καθώς και να εγγραφούν εφόσον το επιθυμούν στα τμήματα όπου θα ξεκινήσουν.
Τα μαθήματα χορού είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιδιά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εκλεκτούς χοροδιδάσκαλους και συναδέλφους μας για την προσφορά τους στην αστυνομική οικογένεια και τον πολιτισμό!!

Η ισχύς εν τη ενώσει!!!