Αρχική E.K.A. ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΕΑΠΑΣΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ… ΚΑΜΙΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ…

ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΕΑΠΑΣΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ… ΚΑΜΙΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ…

1048
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΚΑ, χθες, μετα απο μια επεισοδιακή τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΑΠΑΣΑ, φέρεται ότι παραιτήθηκε και αλλο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του.

Το φερόμενο ως παραιτηθέν μέλος εκτιμάται ότι πρέπει να ειναι ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας και η παραίτησή του σχετίζεται άμεσα με το ενημερωτικό σημείωμα που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, μετά από σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών. Το προαναφερθέν ενημερωτικό σημείωμα αφορούσε την ωμή παρέμβαση αρμόδιας Διεύθυνσης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. στο αυτοκέφαλο του Ταμείου και συγκεκριμένα την πρόταση για μεταφορά των πόρων απο τον Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης στον Τομέα Πρόνοιας, ενώ ειναι εν εξελίξει οι διαδικασίες εκπόνησης αναλογιστικών μελετών απο τα αντιπροσωπευτικά συνδικαλιστικά όργανα και εν άγνοια της διοίκησης του Ταμείου.

Στο σημείο αυτο να θυμίσουμε ότι, ήδη απο τις αρχές Σεπτεμβρίου οι Πυροσβέστες συνδικαλιστές, κ.κ. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ και ΠΑΝΤΕΛΕΑΚΟΣ, παραιτήθηκαν απο τακτικό και αναπληρωματικό μέλος, αντίστοιχα, του Δ.Σ. ΤΕΑΠΑΣΑ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στη ψήφιση του Ν.4281/2014 για την ένταξη των επικουρικών του ΤΕΑΠΑΣΑ στο ΕΤΕΑ ή τη μετατροπή τους σε Κλαδικά Ταμεία.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε επίσημη ενημέρωση με σχετικό δελτίο τύπου, είτε απο το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας είτε απο το ΤΕΑΠΑΣΑ, όπου θα επαληθεύουν ή διαψεύδουν την εν λόγω παραίτηση και θα διευκρινίζουν τους λόγους που έλαβε χώρα αυτή.

ekapolice