Αρχική E.K.A. Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές (Μέρος 6ο)…

Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές (Μέρος 6ο)…

1774
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων μας με τίτλο, Υποψηφιότητες αστυνομικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές, και Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές (Συνέχεια) …Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές (Μέρος 3ο) … Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές (Μέρος 4ο) …,Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές (Μέρος 5ο)…,επανερχόμαστε με επιπλέον υποψηφιότητες Αστυνομικών εν ενεργεία και συγγενείς αυτών ή εν αποστρατεία που κοινοποιήθηκαν στο κίνημά μας:

  • ΔΑΓΚΛΗΣ Δημήτριος, Αστυνομικός, Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό ΄΄ΝΑΙ στην Θεσσαλονίκη ΄΄ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο ΖΕΡΒΑ.

  • ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ Μιχαήλ, Αστυνομικός, Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Νεάπολης – Συκεών με τον συνδυασμό ΄΄ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΄΄ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Ζαχαρη Ηλία.

  • Γεώργιος ΧΑΤΖΙΚΟΣ, Αστυνομικός, Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό ΄΄ Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα΄΄ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Νικολάο ΤΑΧΙΑΟ.

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες των αστυνομικών που κατεβαίνουν στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών (περιφερειακές και δημοτικές εκλογές 2019) και επαναλαμβάνει την τοποθέτηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας, κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, στο 29ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ, για εξωστρεφή δράση των συναδέλφων και προτροπή αυτών για ενασχόληση με τα κοινά.
Τονίζουμε ότι, οι πρωτοβουλίες αυτές συμβάλουν, αφενός στη διαμόρφωση ενός καλύτερου και ποιοτικότερου τρόπου ζωής των πολιτών, αφετέρου στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ της τοπικής κοινωνίας και των εργαζομένων στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, επαληθεύοντας με τον τρόπο αυτό ότι και οι αστυνομικοί αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού λαού.

Τέλος, το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών, εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους υποψηφίους που θα συμμετάσχουν στις προαναφερόμενες εκλογές σε όλη την Ελλάδα!!

Η Ισχύς εν τη Ενώσει!