Αρχική E.K.A. Ο Ειδικός Γραμματέας Π.Ο.ΑΣ.Υ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ τοποθετείται για τις αναλογιστικές μελέτες για...

Ο Ειδικός Γραμματέας Π.Ο.ΑΣ.Υ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ τοποθετείται για τις αναλογιστικές μελέτες για τα ταμεία μας.

1117
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνάδελφοι και μέλη του ΕΚΑ σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή αρχή στο έργο μας.Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που μετέχω σε αυτόν τον συνδυασμό που προάγει το ήθος και τη συνδικαλιστική επάρκεια.

Πρόσφατα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας ορίστηκα να είμαι μέλος της πενταμελούς επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών , που θα κατατεθούν για την επιλογή του αναδόχου, που θα ενεργήσει τις αναλογιστικές μελέτες για τα ταμεία μας, προκειμένου εάν θα πρέπει αυτά και δυνητικά να μετατραπούν σε επαγγελματικά ταμεία όπως ορίζει ο Ν.4281/14 άρθρο 220. Με αίσθημα ευθύνης που μου αναλογεί, συντάχθηκε και η πρόσκληση ενδιαφέροντος, με τη συνδρομή και του νομικού συμβούλου της Ομοσπονδίας, η οποία αναρτήθηκε στο επίσημο site της Π.Ο.ΑΣ.Υ, του Α.Ε.Α, Υ.Δ.Τ.ΠΡΟ.ΠΟ.,Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α., και Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος.

Οφείλω να σας ενημερώσω, πως διαφοροποιήθηκα σε ορισμένα σημεία της πρόσκλησης, πλην όμως μειοψήφησα, αλλά επί του παρόντος χρονικού σημείου αυτή η διαφοροποίησή μου εύχομαι να μην επιφέρει τυπικές δυσλειτουργίες.

Κινούμαστε μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά περιθώρια που ορίζει ο νόμος και σας ζητώ να παραμένετε προσηλωμένοι στα θεσμικά συνδικαλιστικά όργανα, ούτως ώστε οι όποιες μελλοντικές μας αποφάσεις για το ταμείο μας, να αποτελέσουν την κορυφαία επιλογή, που θα χαράξει το δρόμο των μελλοντικών γενεών για όλους εμάς τους αστυνομικούς στο κεφαλαιώδες αυτό θέμα.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Ειδικός Γραμματέας Π.Ο.ΑΣ.Υ (ΕΚΑ)