Αρχική E.K.A. 1η Συναυλία Αλληλεγγύης Αστυνομικών, «Μοιράζουμε αγάπη»

1η Συναυλία Αλληλεγγύης Αστυνομικών, «Μοιράζουμε αγάπη»

1229
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η 1η Συναυλία Αλληλεγγύης Αστυνομικών, «Μοιράζουμε αγάπη», πραγματοποιήθηκε χθες στα Γιάννενα, με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, όπου η Ομοσπονδία μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Ε.Γ. κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ και τα μέλη του ΔΣ κκ. Ευάγγελο ΚΕΦΑΛΑ και Ιωάννη ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ.

Giannena

Απευθύνοντας χαιρετισμό στο κατάμεστο θέατρο της Ε.Η.Μ, ο κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ συνεχάρη την Ένωση για την αξιέπαινη προσπάθειά της να ενισχύσει, μέσω της συναυλίας, οικονομικά δυο συναδέλφους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και τόνισε ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα εμπράκτως αποδεικνύει τα ειλικρινή αισθήματα αλληλεγγύης στους λειτουργούς ενός επαγγέλματος που χαρακτηρίζεται από τον υψηλό δείκτη επικινδυνότητας και επαγγελματικών ασθενειών.

Giannena2

Ήταν μια βραδιά με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια από τον έντεχνο τραγουδοποιό Δημήτρη ΥΦΑΝΤΗ και τους συνεργάτες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους συμμετέχοντες και επιβεβαιώνοντας τις αστείρευτες δυνάμεις της λαϊκής μας παράδοσης.

Giannena3

Τη συναυλία παρακολούθησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννης ΣΤΕΦΟΣ και της Νέας Δημοκρατίας κ. Κων/νος ΤΑΣΟΥΛΑΣ, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Δήμου, παιδιά από τα Ιδρύματα «Κιβωτός του Κόσμου» και «Ιερά Μονή Παναγίας Ντουραχάνη», ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Στέφανος ΦΟΥΣΑΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος ΝΑΚΟΣ, πολλοί συνάδελφοι και πολίτες που «αγκάλιασαν» την όλη πρωτοβουλία του τοπικού Σωματείου μας και έδειξαν και με αυτόν τον τρόπο ότι η κοινωνία αφουγκράζεται τις αγωνίες των αστυνομικών και εκδηλώνει, όποτε τούτο ζητείται, την αμέριστη στήριξή της στο λειτούργημά μας.

Giannena4

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνος ΚΙΤΣΙΟΣ, επέδωσε τιμητική πλακέτα στον τραγουδοποιό Δημήτρη ΥΦΑΝΤΗ και τον ευχαρίστησε γιατί δέχτηκε αμέσως το κάλεσμα της Ένωσης και συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της πρωτοβουλίας με στόχο τη διάθεση των εισιτηρίων που εισπράχτηκαν για έναν καλό σκοπό, απαλύνοντας τον ανθρώπινο πόνο δυο εκλεκτών μελών της αστυνομικής οικογένειας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος