Αρχική ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΕΑ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ Υ/Β

ΝΕΑ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ Υ/Β

1244
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσής μας για κατάθεση νέων αιτήσεων περί προαγωγής Ανθυπαστυνόμων στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β΄, κατά παρέκκλιση των διατάξεων του άρθρου 7 παρ. 7 του Ν. 3686/2008, καλούνται όσοι ανθυπαστυνόμοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να προσέρχονται στα γραφεία της Ένωσής μας (Χαλκοκονδύλη 37, Αθήνα), έως και την 11-11-2013, ώστε να συμπληρώνουν τα ειδικά έντυπα/ αιτήσεις προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., τα οποία διατίθενται στην Ένωσή μας. Οι αιτήσεις αυτές θα κατατεθούν στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και στην περίπτωση αρνητικής απάντησης από το Αρχηγείο, θα κατατεθούν ομαδικές αιτήσεις ακυρώσεως της άρνησης αυτής, ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Δικαιούμενοι είναι:

1) όλοι οι Ανθυπαστυνόμοι που είχαν προαχθεί στο βαθμό τους την 30/10/2007 και προγενέστερα και οι οποίοι, είτε δεν έχουν ποτέ ασκήσει Αίτηση Ακύρωσης ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου, είτε άσκησαν Αίτηση Ακύρωσης στο παρελθόν αλλά κρίθηκε αυτή απαράδεκτη. (Διεκδίκηση αναδρομικής προαγωγής από το έτος 2009).

2) όλοι οι Ανθυπαστυνόμοι που είχαν προαχθεί στο βαθμό τους την 30/10/2007 και προγενέστερα, οι οποίοι όμως είχαν ήδη ασκήσει στο παρελθόν Αίτηση Ακύρωσης ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου και έτυχαν απορριπτικής απόφασης. (Διεκδίκηση αναδρομικής προαγωγής από το έτος 2010).

3) όλοι οι Ανθυπαστυνόμοι που είχαν προαχθεί στο βαθμό τους την 7/1/2009 και προγενέστερα. (Διεκδίκηση αναδρομικής προαγωγής από το έτος 2011).

Για το Δ.Σ.

– Ο –                                                – Ο –
Πρόεδρος                                       Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                              ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

 

πηγη