Αρχική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Πειραιά: Ευχαριστούμε για την μαζική συμμετοχή σας !!!

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Πειραιά: Ευχαριστούμε για την μαζική συμμετοχή σας !!!

979
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 Ως Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Πειραιά, σας απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μαζική σας συμμετοχή στης αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2016, για την ανάδειξη των οργάνων της Ένωσής μας.

 

 Ψήφισαν συνολικά πεντακόσιοι είκοσι πέντε (525) συνάδελφοι, εκ των οποίων τα τέσσερα (4) Άκυρο και μηδέν (0) Λευκά, δηλαδή η συμμετοχή άγγιξε το 65% των εγγεγραμμένων μελών και παρατηρήθηκε ποσοστιαία αύξηση συγκριτικά με την προηγούμενη εκλογική διαδικασία της τάξεως του 43%!!!

 Η παραπάνω συμμετοχή σας βαρύνει τις πλάτες μας με περισσότερη ευθύνη, καταδεικνύει εμπράκτως την αναγνώριση της προσφοράς και του έργου μας που επιτελέσαμε ως Διοικητικό  Συμβούλιο της προηγούμενης θητείας και με πρόσημο και παρακαταθήκη αυτό, δεσμευόμαστε απέναντί σας, πως θα συνεχίσουμε εξίσου με αμείωτο ενδιαφέρον και ζήλο στην επόμενη θητεία μας, για την προάσπιση των εργασιακών – οικονομικών μας κεκτημένων & δικαιωμάτων, με γνώμονα την ανέλιξη του λειτουργήματος που υπηρετούμε και την προάσπιση της κοινωνίας των πολιτών.

Συνεχίζουμε αδιαίρετοι όλοι μαζί τον Αγώνα μας!!!

 

Υ.Γ.: Οι αριθμοί και τα ποσοστά συμμετοχής σας βέβαια δίνουν και την καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς οι οποίοι σας προέτρεπαν να μην συμμετέχετε με άκυρο…

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Πειραιά